ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ανοχή τέλος!

Ανάρτηση από τους οργανωμένους μας οπαδούς του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για τα τελευταία γεγονότα είχαμε σήμερα(15/2).

Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ

Τα ψέματα τελείωσαν, οι μάσκες έπεσαν κι εσεις μείνατε για ακόμη μια φορά εκτεθειμένοι. Η αγανάκτηση του κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ έχει φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα και κανείς δεν μπορεί πλέον να προβλέψει τις συνέπειες.

Αποδείξατε για ακόμη μια φορά πως στα δικά σας μάτια ερχόμαστε τελευταίοι, πως είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε ακόμη και τα πιο απλά γιατί πάνω από όλα βάζετε προσωπικά συμφέροντα και συμπάθειες!

Οι πολίτες της Λεμεσού, οι πολίτες αυτού του ταλαίπωρου νησιού, βλέπουν για ακόμη μια φορά τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν, τους ανθρώπους στους οποίους έδωσαν εντολή για να κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο, να μην λογαριάζουν τίποτε και κανένα. Κλείνουν τα μάτια στην δικαιοσύνη και συγκαλύπτουν εγκλήματα απλά και μόνο για να μην στεναχωρήσουν τα δικά τους «αγαπημένα» παιδιά.

Ανοχή τέλος! Από σήμερα κιόλας θα νιώσετε την δικιά μας οργή και αγανάκτηση. Ανεπιθύμητοι στην πόλη μας, ανεπιθύμητοι και στις ζωές μας!

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ αδέρφια ψηλά το κεφάλι. Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ απέναντι στο σάπιο και διεφθαρμένο παρακράτος του ρουσφετιού και της λαμογιάς. Έφτασε η δικιά μας ώρα. Ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Τέλος τα λόγια, περνάμε στις πράξεις..

 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Comments
To Top