ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Για δες ποιοι μιλάνε…

Με αφορμή την ανακοίνωση των οπαδών της εκ Βαρωσίου ομάδας, οι οργανωμένοι μας οπαδοί του συνδέσμου των «Δυτικών προαστίων» δίνουν σ΄αυτούς μια ηχηρή απάντηση

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο «ηθικός» τρόπος, που αρπάζατε κάθε ποδοσφαιριστή που ήθελε η ομάδα μας την δεκαετία του 90′! Κυρίως αν αυτός προερχόταν από την περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου!!! Αλήθεια τι του λεγάτε ότι η Λεμεσός είναι τριτοκοσμική πόλη; Την πόλη που διαμένετε οι περισσότεροι εδώ και 45 χρόνια να την σέβεστε!!! Μιλάτε εσείς για ήθος που

Στον ημιτελικό Κυπέλλου της σεζόν 1991-92 διαπράξατε μια από τις μεγαλύτερες φαρσοκωμωδίες στην ιστορία του Κυπριακού ποδόσφαιρου (ιστορία με τα παντελονάκια) για να πάρετε τον αγώνα στα χαρτιά; Ο Πτάκ σας το κάρφωσε και ακόμη σας πονά!!!

Που σε εκείνο τον αγώνα τον Μάρτιο του 2005 ο τότε τερματοφύλακας σας Αντώνης Γιωργαλίδης σαν μέγας ηθοποιός του Χόλιγουντ έπεσε στο έδαφος και σπαρταρούσε σαν και τον βρήκε οβίδα μόλις είδε τις κροτίδες και τους πυρσούς να πέφτουν προς το μέρος του Σωφρόνη!

Που σε εκείνο το παιχνίδι τον Οκτώβριο του 2015 σαν ψευτόμαγκες που είσαστε ρίχνατε ότι βρίσκετε και μετά σαν κοτούλες τρεχάτε να κρυφτείτε!

Που εδώ και χρόνια αλλά κυρίως στις δεκαετίες 90 και 00 σε κάθε επίσκεψη της ομάδας μας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» εκτοξεύετε στην κερκίδα μας πατάτες με λεπίδες χωρίς να σκέπτεστε τα γυναικόπαιδα!!!

Εκείνο το πανό την περίοδο 2011-2012 στο αγώνα του Τσιρείο «Αφήστε το Βαρώσι και δώστε Λεμεσό» αλήθεια ποιος το σκαρφίστηκε; Μήπως κάποιος που διαμένει εδώ και 45 χρόνια στην ομορφότερη πόλη του νησιού μας; Μιλάτε εσείς που αντιδεοντολογικά, αποσπούσες υπογραφές ποδοσφαιριστών μας όπως Σόσιν, Ρουντόνια, Κρισμάρεβιτσ, Μαραγκό, ενώ όποιο παίκτη θέλαμε τον ενοχλούσες.

Μιλάτε εσείς για ήθος όταν ο πρώην πρόεδρος σας παρουσιάστηκε με μαγιό στο δικαστήριο.

Υ. Γ 1:Το μόνο καλό που είδαμε από σας….

Υ. Γ 2 Εμείς προδότες δεν θα γίνουμε ποτέ

 

Comments
To Top