ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Επέλεξα τον Απόλλωνα»!

Ο Τσέχος αριστερός μπακ της ομάδας μας Μίλαν Κερμπρ που στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τον Απόλλωνα αλλά και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Στην Κύπρο ασχολούνται πολύ με το ποδόσφαιρο. Στην Τσεχία δίνουν περισσότερο έμφαση στις τακτικές και αυτή είναι μια διαφορά των δύο πρωταθλημάτων. Εδώ στον Απόλλωνα έχουμε το δικό μας προπονητικό κέντρο, χώρο να τρώμε και να κάνουμε μασάζ και όλα είναι πολύ καλά. Είμαστε δεύτεροι, τέσσερις πόντους πίσω από το ΑΠΟΕΛ. Έπαιξα δύο ματς και στο πρώτο μου έδωσα και ασίστ. Υπάρχουν αρκετοί ξένοι εδώ και μιλάμε Αγγλικά. Ήρθε η πρόταση από τον Απόλλωνα, θέλαμε να δούμε κάτι νέο. Η πόλη της Λεμεσού είναι υπέροχη. Είχα προτάσεις από Τσεχία όμως επέλεξα τον Απόλλωνα»

Διαβάστε το δημοσίευμα:

https://krkonossky.denik.cz/fotbal-perlicky/nejsem-si-jisty-ale-v-cesku-ma-podobne-podminky-jen-sparta-tvrdi-kerbr-20190124.html?fbclid=IwAR0_8FHQyRQNDsxKEU2PI8TntxP6llgjwqP8H3uRntA8dg9tJ4MMcosugZw

Comments
To Top