ΑΝΤΡΕΣ

Πολύτιμο τρίποντο!

Δυνατά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα που στα πρώτα τέσσερα λεπτά κέρδισε τρία κόρνερ, το πρώτο μετά το σουτ του Πέδρο στο 2΄που κόντραρε. Παρόλα αυτά πέρασαν ανεκμετάλλευτα, όμως στο 5΄ μετά από ωραία συνεργασία στην περιοχή ο Σκέμπρι έδωσε ασίστ στον Μάγκλιτσα που δεν λάθεψε!

Στο 11΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση αφού απέκρουσε με διπλή επέμβαση στον αντίπαλο. Μετά το γκολ η ομάδα μας δέχθηκε πίεση από τον αντίπαλο για να έρθει το 18΄όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή του αντιπάλου ο Ζελάγια σούταρε έξω.

Στο 19΄μετά από ασίστ πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα του νεοφερμένου Κερμπρ, ο Μαγκλίτσα έκανε το 0-2! Το επόμενο δεκαπεντάλεπτο κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν την κατοχή και να ψάχνουν τους τρόπους να μπουν στην περιοχή για ένα τρίτο γκολ. Τίποτα το αξιόλογο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και αφού ολοκληρώθηκαν και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το Β΄ημίχρονο με τον αντίπαλο να έχει ευκαιρία αλλά ευτυχώς για την ομάδα μας αστόχησε στο σουτ. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο της επανάληψης κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο, ενώ στο 61΄έγινε η πρώτη αλλαγή της ομάδας μας με τον Ζελάγια να αποχωρεί και τη θέση του να παίρνει ο εορτάζων Φώτης Παπουλής. Στο 66΄και πάλι ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας από παραβίαση.

Στο 71΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο  να μπαίνει στη θέση του Σκέμπρι. Μετά από αρκετή ώρα στο παιχνίδι η ομάδα μας στο 76΄ έκανε σουτ με τον Μάρκοβιτς να είναι άστοχος, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό σουτ πλασέ και πάλι του Παπουλή πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Η ομάδα μας δεν ήταν καλή στα τελευταία λεπτά του αγώνα αφού προσπαθούσε να διατηρήσει το σκορ. Στο 86΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον σκόρερ των δύο τερμάτων μας, τον Μαγκλίτσα να δίνει τη θέση του στο Ντ. Σπόλιαριτς.

Σε αντεπίθεση της ομάδας μας στο 89΄ο Σαρδινέρο έβγαλε τη σέντρα και ο εορτάζων Φώτης Παπουλής έκανε το 0-3 δίνοντας τέλος στον αγώνα. Μετά και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα με την ομάδα μας να παίρνει μια πολύτιμη νίκη.

Comments
To Top