ΑΝΤΡΕΣ

Στενή νίκη, ελαφρύ προβάδισμα!

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν την κατοχή της μπάλας και να προσπαθούν να βρουν τους τρόπους να απειλήσουν την εστία του αντιπάλου. Στο 11΄ήρθε το γκολ για την ομάδα μας με τον Καραγιόλ να σεντράρει από δεξιά και τον Μαγκλίτσα από το ύψος του πέναλτι να «καρφώνει» τη μπάλα στα δίκτυα!

Στο 19΄ωραία εναλλαγή της μπάλας του Πέδρο με τον Σαρδινέρο, ο τελευταίος έβγαλε τη συρτή σέντρα αλλά ο αμυντικός πρόλαβε τον Καραγιόλ, που ήταν έτοιμος να πλασάρει. Στο 28΄και πάλι από μπαλιά του Καραγιόλ, ο Σαρδινέρο πήρε τη μπάλα έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Κυρίαρχη η ομάδα μας στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, κρατούσε μπάλα, σκόραρε ένα γκολ και θα μπορούσε να πετύχει και άλλο.

Νέα ευκαιρία στο 34΄ με τον Μαγκλίτσα να πλασάρει αλλά η μπάλα να κοντράρει στον αντίπαλο. Στο 42΄ένα απευθείας φάουλ του Μπρου ήταν εύκολο να αποκρουστεί από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 45΄ μια ατομική ενέργεια του Μάρκοβιτς έφερε την ανατροπή από τον αμυντικό του αντιπάλου, που δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόκκινη και πλέον στο Β΄ημίχρονο η ομάδα μας θα αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Το δεκάλεπτο της επανάληψης δεν είχε κάτι το αξιόλογο εκτός από ένα μακρινό σουτ του Μπρου που πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια. Στο 58΄ο αντίπαλος μας έπιασε στον ύπνο και αν δεν ήταν ο Βάλε η ομάδα μας θα ισοφαριζόταν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό έγινε η πρώτη αλλαγή της ομάδα μας με τον Καραγιόλ να δίνει τη θέση του στο Ζελάγια. Στο 63΄ένα σουτ του Παπουλή ήταν πολύ άστοχο, ενώ στο 64΄ο Βάλε μας έσωσε κυριολεκτικά και πάλι από βέβαιη παραβίαση.

Στο 68΄ο Ζελάγια έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή πλάγια αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε, όπως και στο αμέσως επόμενο λεπτό που απέκρουσε αυτή τη φορά ο αμυντικός μετά από γύρισμα του Ζελάγια. Η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας έγινε στο 72΄με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Παπουλή. Στο 75΄ωραία σέντρα του Βασιλείου από αριστερά ο Μάρκοβιτς έπιασε την κεφαλιά που πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι.

Μετά από διακοπή οκτώ λεπτών λόγω του φωτισμού το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να προσπαθεί να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στο 90 ένα σουτ του Μάρκοβιτς πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια, ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε δέκα λεπτά καθυστερήσεων. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βάλε απέκρουσε ένα δυνατό σουτ του αντιπάλου σώζοντας μας και πάλι από παραβίαση. Ο Σαρδινέρο δεν εκμεταλλεύτηκε την κούρσα που έκανε με λάθος κοντρόλ. Στο 90+5 ο Σκέμπρι δεν προλαβαίνει την πάσα του Ζελάγια χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο γκολ.

Μετά τα λεπτά των καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη με την ομάδα μας να παίρνει μεν τη νίκη αλλά με το στενό 1-0, χωρίς να έχει καλή απόδοση και τον Σκέμπρι να χάνει καταπληκτική ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Comments
To Top