ΑΝΤΡΕΣ

«Από την στιγμή που δεν απάντησε ο προπονητής, δεν θα τοποθετηθώ ούτε εγώ αφού αυτός τα ξέρει καλύτερα».

Διαβάστε όσα είπε στην PrimeTel ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μετά από την νίκη στο Τσίρειο με αντίπαλο την Ομόνοια με 1-0.

«Γνωρίζαμε ότι έχουμε παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, ξέραμε ότι η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Για μας είναι πολύ απλά τα πράγματα θέλουμε να κερδίσουμε εφτά παιχνίδια. Σεβόμαστε την Ομόνοια, είναι μεγάλος σύλλογος, μεγάλη φανέλα, αλλά θα πάμε στο ΓΣΠ για να κερδίσουμε. Δεν μας προβληματίζει απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει απώλεια συνοχής. Κερδίζουμε χρόνο γιατί θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες, πλέον η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα».

Για τις μεταγραφές: «Από την στιγμή που δεν απάντησε ο προπονητής, δεν θα τοποθετηθώ ούτε εγώ αφού αυτός τα ξέρει καλύτερα».

Για τον στόχο της ομάδας: «Συμμετέχουμε σε δύο διοργανώσεις, έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και επαναλαμβάνω ότι ο Απόλλωνας συνήθισε τον κόσμο σε πολύ υψηλές αποδόσεις με ψηλά σκορ, όμως έχουμε την ποιότητα, την εμπειρία και την δίψα και θα επανέλθουμε. Θα βρούμε τον ρυθμό μας ξανά. Είναι φυσικό επακόλουθο καθώς δώσαμε πάρα πολλά παιχνίδια. Δεν είναι εύστοχο και αντικειμενικό το μέτρο σύγκρισης. Βλέπετε και την ΑΕΚ, η κούραση και οι τραυματισμοί σε επηρεάζουν. Θα ξεπεράσουμε το μεταβατικό διάστημα και θα επανέλθουμε. Να μην στεναχωριέται ο κόσμος. Επαναλαμβάνω είμαστε ήρεμοι, έχουμε αυτοπεποίθηση όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τον αγώνα της Κυριακής».

Comments
To Top