ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σαν σήμερα πριν 14 χρόνια ένα απίστευτο comeback κόντρα στην Ανόρθωση του Τιμούρ!(video)

Σαν σήμερα, (22/12) πριν ακριβώς 14 χρόνια ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει στο Τσίρειο στάδιο την Ανόρθωση στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του κυπέλλου Κύπρου στον οποίο συμμετείχαν επίσης η ΑΕΚ και ο ΑΠΟΠ-Κινύρας Πέγειας.

Ήταν η ποδοσφαιρική περίοδος 2004/05 στην οποία η Ανόρθωση διέθετε μια εξαιρετική ομάδα με παίκτες όπως οι Kετσπάγια, Kικλάντζε, Φρούσος, Νίκος Νικολάου, Βόουτερ κ.ά. ενώ στον αντίποδα η ομάδα μας στο πρωτάθλημα παράπαιε και περνούσε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις στην ιστορία της αφού μετά από 12 αγωνιστικές ήμαστε καθηλωμένοι στην 12η θέση με μόλις 11 βαθμούς!

Πολλοί ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να θεωρήσουν την ομάδα μας χαμένη από χέρι στον αγώνα αυτό, όμως ο Απόλλωνας, παρά τα τεράστια αγωνιστικά του προβλήματα και με πληγωμένο εγωισμό, για μια ακόμα φορά όρθωσε το ανάστημα του και μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα στον οποίο για πολλοστή φορά ο διαιτητής Παναγιώτης Γερασίμου έδειξε την απεριόριστη «συμπάθεια» που έτρεφε για την ομάδα μας, καταφέραμε στις καθυστερήσεις μέσα σε αποθέωση να πετύχουμε 2 γκολ και να γυρίσουμε τούμπα ένα παιγνίδι που φάνταζε χαμένο από 1-2 σε 3-2 υποχρεώνοντας την Ανόρθωση στην πρώτη της ήττα στην ποδοσφαιρική χρονιά!

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μπογκτάν Αντόνε ανεμίζοντας τη φανέλα στο χέρι, το ξέσπασμα του τερματοφύλακα και νυν προπονητή της ομάδας μας Σωφρόνη Αυγουστή η «βουβαμάρα» στην ανατολική και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παραληρούντων οπαδών μας στη δυτική συμπληρώνουν το «κάδρο» της υπέροχης ανάμνησης…

 

Comments
To Top