ΑΝΤΡΕΣ

Κάκιστη εμφάνιση, ισοπαλία κι άλλο χαμένο έδαφος!

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα και στο 19΄μια πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρου, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 22΄ο Βάλε σε ετοιμότητα έσωσε την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση μετά από κεφαλιά του αντίπαλου επιθετικού. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ήρθε στο 30΄όταν μετά από ομαδική προσπάθεια ο Παπουλής έκανε ωραίο σουτ που πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 31΄ ο Μάρκοβιτς μπήκε μόνος στην περιοχή και πλάσαρε κάνοντας το 0-1 για την ομάδα μας!

Στο 34΄ ο αντίπαλος μας έπιασε στον ύπνο και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 38΄μετά από βοήθεια του Ρομπέρζ που πίεσε τον επιθετικό του αντιπάλου ο Βάλε έσωσε και πάλι την ομάδα μας από παραβίαση. Στο 40΄μέσα από την περιοχή ο Παπουλής προσπάθησε να βρει τον Σκέμπρι αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 44΄ευτυχώς για την ομάδα μας ο αντίπαλος έχασε καταπληκτική ευκαιρία να προηγηθεί, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα μας ζήτησε παράβαση κάτι που ο διαιτητής έκρινε ότι δεν έγινε! Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα που βρήκε την ομάδα μας ισόπαλη με 1-1!

Με δύο αλλαγές για την ομάδα μας ξεκίνησε το Β΄ημίχρονο με τους Μπρου και Σκέμπρι να βγαίνουν από το παιχνίδι και τις θέσεις του να παίρνουν οι Ουεντραόγκο και Περέιρα. Στο 49΄ένα πολύ ωραίο σου έξω από την περιοχή του Χάμπου η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας μετά τις αλλαγές τοποθετήθηκε στο χώρο του κέντρου. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα μετά το σουτ του Χάμπου ακολούθησαν σουτ του Περέιρα και του Παπουλή που δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Στο 59΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση, όταν σε αντεπίθεση ο αντίπαλος βρέθηκε σε θέση για γκολ. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν καθαρό μυαλό στην άμυνα μας με αποτέλεσμα σε κάθε αντεπίθεση από τον αντίπαλο να κινδυνεύουμε να δεχθούμε γκολ. Στο 65΄ο Ζελάγια μπήκε στον αγώνα στη θέση του Παπουλή, κάνοντας η ομάδα μας την τρίτη της αλλαγή.

Μετά από πολλά λεπτά στον αγώνα είχαμε ένα σουτ από την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς στο 69΄που ήταν άστοχο. Ένα δυνατό συρτό σουτ του Χάμπου στο 80΄πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 82΄και στο 84΄η ομάδα μας γλύτωσε από το δεύτερο τέρμα, ενώ μια κεφαλιά στο αμέσως επόμενο λεπτό από τον Ρομπέρζ ήταν αδύναμη για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Στο 92΄σώθηκε και πάλι η ομάδα μας από παραβίαση, ενώ στο 93΄η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη που δυστυχώς δεν ήρθε!

 

 

 

Comments
To Top