ΑΝΤΡΕΣ

Θρύλος … μύθος και στη Μασσαλία!!!

Πολύ καλά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα και στο 8΄μετά από ωραία πάσα στην περιοχή προς τον Σκέμπρι, ο Μαλτέζος ανατράπηκε η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαγκλίτσα που έκανε το 0-1 στέλλοντας τη μπάλα στη γωνία των δικτύων! Στο 11΄δυστυχώς μετά από αδράνεια της άμυνας μας η Γαλλική ομάδα ισοφάρισε σε 1-1. Στο 13΄ο Σαρδινέρο μέσα από την περιοχή γύρισε τη μπάλα αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έσωσε τη Γαλλική άμυνα από βέβαιη παραβίαση.

Στο 22΄ και πάλι ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να βρίσκει ωραία τον Στυλιανού που έκανε την κεφαλιά αλλά πέρασε έξω. Στο 30΄μετά από ωραία σέντρα από δεξιά του Στυλιανού, ο Μάγκλιτσα και πάλι με κεφαλιά αυτή τη φορά έκανε το 1-2 για την ομάδα μας! Η ομάδα μας έλεγχε τον αγώνα αλλά κινδύνευε από κάποιες επιπολαιότητες στην άμυνα μας.

Στο 39΄ένα σουτ του Μπρου ήταν πολύ αδύναμο και πέρασε άουτ. Στο 44΄ο Βάλε ήταν έτοιμος και έσωσε την ομάδα μας διώχνοντας σε κόρνερ που δεν έφερε κάτι για τον αντίπαλο. Μετά και από το ένα λεπτό καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου με την ομάδα μας να είναι μπροστά με 1-2!

Με αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Παπουλή να παίρνει τη θέση του Μπρου. Μεγάλη φάση για την ομάδα στο 53΄με τον Βασιλείου να φεύγει από αριστερά να κάνει την πάσα στην περιοχή αλλά να μην προλαβαίνει κανένας και να χάνεται ακόμα μια ευκαιρία. Καταπληκτικό γκολ για την ομάδα μας στο 56΄με φοβερό σουτ του Στυλιανού διαγώνια έξω από την περιοχή, γκολ για σεμινάριο που πολύ πιθανόν να μπει στα καλύτερα της διοργάνωσης!!!

Στο 59΄δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να δίνει τη θέση του στο Φουαπαλά. Στο 62΄ωραία εκτέλεση φάουλ του Χάμπου πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια του αντιπάλου. Στο 71΄η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις αλλαγές της με τον Σουμάχ να παίρνει τη θέση του σκόρερ των δύο τερμάτων Άντον Μαγκλίτσα. Ένα επικίνδυνο φάουλ των Γάλλων βρήκε στο τείχος και η ομάδα μας δεν κινδύνευσε.

Στο 76΄μετά από ωραία πάσα του Φουαπαλά, πρόλαβε τον Σαρδινέρο ο αντίπαλος αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Το τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας έριξε ρυθμό κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού ήταν με δύο γκολ διαφορά με τους Γάλλους να προσπαθούν να απειλήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τρία λεπτά καθυστερήσεων με την ομάδα μας να παίρνει μια μεγάλη νίκη με 1-3 κόντρα στην περσινή φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ!

 

Comments
To Top