ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σαν σήμερα πριν 22 χρόνια όταν o Άγγελος με κεφαλιά στο 90′ σπάει το αήττητο της Ανόρθωσης!(video)

Ακριβώς σαν σήμερα (7/12) πριν ακριβώς 22 χρόνια,  ο Απόλλωνας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της περιόδου 1996/97 αντιμετωπίζει στο Τσίρειο την Ανόρθωση στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ανόρθωση βρισκόταν αήττητη στην πρώτη θέση της Βαθμολογίας με 9 νίκες και μια ισοπαλία με την ομάδα μας να βρίσκεται στη δεύτερη με 6 βαθμούς λιγότερους και με την νίκη να είναι επιτακτική ανάγκη για την ομάδα μας.

Πρόσωπο του αγώνα δεν είναι άλλος από  τον Άγγελο Τσολάκη ο οποίος στις καθυστερήσεις, αρχικά μετά από εξαιρετική προσπάθεια και κάθετη πάσα του Μάριου Κυριάκου και ακολούθως ωραία σέντρα του Γιώργου Ιωσηφίδη «καρφώνει» την μπάλα στο πλεκτό του εμφρόντητου Νίκου Παναγιώτου διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 και υποχρεώνοντας την «μεγάλη κυρία» στην μια και μοναδική της ήττα στο πρωτάθλημα!

Οι χαρακτηριστικοί πανηγυρισμοί του Άγγελου με τη φανέλα σηκωμένη στο κεφάλι, η απόγνωση και η απογοήτευση στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης με τον Βάσο Μελαναρκίτη να κλωτσάει με εκνευρισμό το κάθετο δοκάρι, και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παραληρούντων οπαδών της ομάδας μας στη δυτική συμπληρώνουν το «κάδρο» της υπέροχης ανάμνησης…

 

Comments
To Top