ΑΝΤΡΕΣ

«Η κοροϊδία έφτασε στο τέρμα»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την χθεσινή ήττα από το ΑΠΟΕΛ, ενώ έκανε αναφορά και στις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα, αλλά και για τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου.

Για το παιχνίδι…

«Ήταν ένα παιχνίδι, χάσαμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».

Για το ότι ήταν ένα βαρύ σκορ…

«Έτσι είναι τα ντέρμπι, παίζαμε και με παίκτη λιγότερο στο παιχνίδι, δεν μπορούσαμε για διαφορετικούς λόγους να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Χάσαμε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές και συνεχίζουμε. Η ψυχραιμία χάθηκε. Δεν θα ασχολούμαστε με τον κ. Πετεβίνο που προχωρά στους λαϊκισμούς του, όπως κάνει εδώ και αρκετά χρόνια», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ακούω για τη γνωστή καραμέλα. Είδατε όμως τις φάσεις; Στο 2’ λεπτό κίτρινη κάρτα. Δίνει δυο κίτρινες στους παίκτες μας την ώρα του πανηγυρισμού. Πέναλτι και κόκκινη στον Βάλε, ενώ προηγήθηκε χέρι. Πέρσι στο 0-4, πόσες κίτρινες είχε το ΑΠΟΕΛ; Στο 4-2; Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Βούρος; Να επανέλθω στα χθεσινά. Ουδέποτε έχω αναφερθεί στον κ. Πετρίδη ή στον κ. Παντελή ή σε οποιονδήποτε πρόεδρο. Εμείς σεβόμαστε τον κάθε πρόεδρο. Πριν άκουσα τον κ. Πετεβίνο να μιλά για τον κ. Κίρζη».

Για τις δηλώσεις του κ. Κίρζη…

«Όταν είπε ότι κρίθηκε προ πολλού το πρωτάθλημα, ήξερε τι έλεγε. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα από πέρσι. Όπως στο Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ. Ο κ. Κίρζης δεν θα κάνει το κορόιδο. Ούτε εμείς είμαστε κορόιδα, ούτε ο κόσμος του Απόλλωνα. Οποιοσδήποτέ θέλει να λαϊκίζει απέναντι στον Απόλλωνα, ένας λόγος που το κάνει είναι επειδή ο Απόλλωνας τους κοντράρει. Βλέπουμε τον κ. Πετεβίνο να ασχολείται με τον κ. Κίρζη και τον Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας έμαθε να χάνει. Η κοροϊδία έφτασε στο τέρμα. Είμαστε τίμια ομάδα και πεντακάθαρη. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε τον οποιοδήποτε να κάνει απάτες στον Απόλλωνα. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Πρέπει να αλλάξουν λίγο την πολιτική τους και να μας σέβονται όπως τους σεβόμαστε. Πάντα αρχίζουν το ίδιο τροπάριο, γιατί δεν μίλησε ο κ. Κίρζης, και λοιπά, δεν θα τα δεχθούμε αυτά. Είδαμε πολλά πράγματα πέρσι, όταν νικήσαμε με 4-0, που δεν είχαν την ίδια αντιμετώπιση. Αυτή η ομάδα θέλει σεβασμό και δεν την σέβονται».

Για την διαιτησία;

«Θα καταγγείλουμε τον κ. Δημητρίου. Σίγουρα δεν θα επιθυμούμε να διαιτητεύσει αγώνες της ομάδας μας. Όλη αυτή η ένταση δεν είναι διότι απωλέσαμε τρεις βαθμούς. Θέλουμε τα παιχνίδια να παίζονται επί ίσοις όροις».

Για τα παράπονα που έχετε;

«Δεν είναι πρόσκαιρο το φαινόμενο της διαιτησίας. Έχουμε χάσει πρωταθλήματα, για μια-δυο φάσεις. Πάντα, αυτές οι φάσεις είναι εναντίον του Απόλλωνα. Πως γίνεται να έχει μια ομάδα 60% κατοχή και να έχει 10 κάρτες στο ημίχρονο; Τα παράπονά μας είναι το πως αντιμετωπίζεται αυτή η ομάδα. Ακόμα και με 10 ποδοσφαιριστές πάλεψε. Έχουμε τρομερή ομάδα, προπονητή και διοίκηση. Δεν θα πανικοβληθούμε. Αυτό που μας ενοχλεί είναι η στάση ορισμένων απέναντι στον Απόλλωνα».

Για το τι θα κάνει ο Απόλλωνας στη συνέχεια…

«Να συνεχίσουμε. Να ηρεμήσει ο κόσμος και να μην πανικοβληθεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Comments
To Top