ΑΝΤΡΕΣ

Ταμεία και Εισόδοι στο Στάδιο ΓΣΠ

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει ότι οι είσοδοι και ταμεία στο ΓΣΠ για τον σημερινό (03/12, 19:00) αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ θα ανοίξουν στις 17:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ

Παιδικό (Κάτω των 14 χρονών): 1 ευρώ

Σημαντική διευκρίνηση:

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις ανατολικές, δυτικές και νότιες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας τον κυκλικό κόμβο παρά το Γ.Σ.Π. και τα φώτα ΟΡΦΑΝΙΔΗ και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο δυτικό, και νότιο χώρο στάθμευσης οχημάτων του σταδίου.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα καταλάβουν τις βόρειες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου οι οπαδοί του ΑΠΟΛΩΝΑ που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο βόρειο χώρο στάθμευσης καθώς και στα ιδιωτικά γήπεδα NuevoCampoκαι να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας την υπόγεια γέφυρα του αυτοκινητόδρομου.

Χώρος φύλαξης αντικειμένων για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα είναι τα βόρεια ταμεία.

Τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

o Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου, προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

o Το σκαρφάλωμα στα κιγκλιδώματα του σταδίου δεν επιτρέπεται.

o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

o Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του Σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 22802020 ή στην τηλεφωνική Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460, ή σε περίπτωση άμεσης ανάγκης, στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top