ΑΝΤΡΕΣ

«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για όλους»!

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν τον σημερινό(29/11) αγώνα κόντρα στη Λάτσιο, ο προπονητής της Ιταλικής ομάδας, Σιμόνε Ιντζάγκι ανέφερε:

«Πιστεύουμε ότι το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη, είναι πολύ σημαντικό για τους βαθμούς και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε. Σχετικά με το προηγούμενο παιχνίδι με την Μίλαν, είχα ευχαριστήσει τους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση τους. Εκτίμησα την προσπάθεια τους όπως και ο διευθυντής και γενικά είμαι ευχαριστημένος.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για όλους, ο στόχος μας είναι η νίκη, έχουμε πολλούς παίκτες σε καλή κατάσταση. Η κριτική που δεχόμαστε είναι πολλές φορές και θετικές και αρνητικές. Εμείς πρέπει να τις ακούμε και να βελτιωνόμαστε μέσα από αυτές».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών της Λάτσιο, μίλησε ο Francesco Acerbi:

«Εγώ πάντα θέλω να παίζω στα παιχνίδια και από την στιγμή που το παιχνίδι είναι σημαντικόγια την ομάδα μας δεν θα ένιωθα άνετα να μείνω στο σπίτι και να ξεκουραστώ. Στον προπονητή μου ανήκει η απόφαση. Εγώ πάντα είμαι έτοιμος. Δεν υπάρχουν παιχνίδια ασήμαντα. Όλα είναι σημαντικά και δεν πάμε στο γήπεδο απλά για να παίξουμε αλλά για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Comments
To Top