ΑΝΤΡΕΣ

ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ!

Σπουδαίο αποτέλεσμα πέτυχε ο ΘΡΥΛΟΣ στο ΓΣΠ απέναντι στην Λάτσιο. Η  ομάδα μας «υπέταξε» την Ιταλική ομάδα με 2-0. Ο Νταβίντ Φαουπάλα με φανταστικό ψαλιδάκι άνοιξε τον δρόμο για την μεγάλη επιτυχία. Στο τέλος «κτύπησε» ο Μάρκοβιτς που είπε «ευχαριστώ» στην πάσα πάρε-βάλε του Φώτη Παπουλή. Ο ΘΡΥΛΟΣ έγραψε ιστορία κερδίζοντας για πρώτη φορά Ιταλική ομάδα. Τρεις βαθμοί και 570 χιλιάδες ευρώ έβαλε στο ταμείο η ομάδα που έφθασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους παρατάχθηκαν Απόλλωνας και Λάτσιο, καθώς βαθμολογικά ο αγώνας ήταν αδιάφορος με την ιταλική ομάδα (και την Άιντραχτ) να έχουν «σφραγίσει» από την προηγούμενη αγωνιστική το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μισάωρο χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν στο 31’ με ένα τρομερό σε εκτέλεση γκολ του Νταβίδ Φοπαλά. Ο Γάλλος επιθετικός των γαλάζιων στη δεύτερη συμμετοχή του σε αγώνα ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης (πρώτη ως βασικός) με ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Ζοάο Πέδρο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Προτό και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Λεμεσού.

Η Λάτσιο μπήκε απειλητικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Απόλλωνας αμύνθηκε υποδειγματικά και απειλήθηκε ελάχιστα από τους Ιταλούς. Σταδιακά η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και με την είσοδο των Παπουλή και Μάγκλιτσα έγινε πιο επικίνδυνος.

Στο 81’ η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος είδε τον αγώνα από τα επίσημα καθώς ήταν τιμωρημένος με τον Περικλή Παπαναγή να είναι στον πάγκο, πέτυχε δεύτερο γκολ και «καθάρισε» τον αγώνα.

Μετά από ωραία κάθετη πάσα ο Παπουλής έφυγε σε τετ-α-τετ με τον Προτό, όμως προτίμησε να δώσει την μπάλα στον Μάρκοβιτς που ακολούθησε τη φάση και έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίκτυα.

Comments
To Top