ΑΝΤΡΕΣ

«Είναι άδικο να ασχολούμαστε με μεταγραφές».

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου έγινε πριν τον αυριανό(29/11) τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας κόντρα στη Λάτσιο. Σ΄αυτήν μίλησε ο προπονητής της ομάδας Σωφρόνης Αυγουστή και από τους ποδοσφαιριστές μας ο Αντρέ Σκέμπρι.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ για όλο αυτό το διάστημα και τη συνεργασία που είχαμε στις διασκέψεις επί κυπριακού εδάφους. Σίγουρα ο στόχος μας ήταν να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς στους ομίλους. Παρ΄όλο που είχαμε μπροστά μας τρεις εξαιρετικές ομάδες προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από τα παιχνίδια. Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες για την προσπάθειά τους αυτό το διάστημα. Στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε όπως κάθε παιχνίδι για τη νίκη.

Ξέρουμε πως έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Λάτσιο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι όπως κάθε φορά και αν δεν πληρώσουμε τα λάθη που θα κάνουμε στο παιχνίδι, γιατί στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα τα λάθη, θα κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα παιχνίδια επί Κυπριακού εδάφους. Σίγουρα για τον κόσμο είναι δύσκολο να ταξιδέψει από Λεμεσό αλλά και λόγω της ώρας. Τους καλώ να έρθουν, να μας στηρίξουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες τόσο καιρό».

Ο Σωφρόνης απάντησε και σε κάποιες ερωτήσεις:

Για την ενδεκάδα και το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο Κολόσσι που από τη στιγμή που δουλεύουν πρέπει να είναι έτοιμοι να δώσουν το μάξιμουμ, με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το κίνητρο στον αυριανό αγώνα: «Συμφωνώ με τον Σκέμπρι. Από την στιγμή που έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε μια ιταλική ομάδα θέλουμε να το παλέψουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Για τις μεταγραφές: «Είναι άδικο να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα τώρα. Υπάρχουν τόσοι ποδοσφαιριστές στο Κολόσσι που έπαιξαν τόσα πολλά παιχνίδια και είναι στην πρώτη θέση. Είναι άδικο να ασχολούμαστε με μεταγραφές».

Για το αγωνιστικό:  «Θα έχουμε κάποιες επιστροφές που δεν είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα μας βοηθήσουν. Ο Μάριος είχε κάποιο θέμα με τα δόντια του, παίρνει αντιβίωση και είναι δύσκολο να είναι αύριο μαζί μας».

Από την πλευρά του ο Σκέμπρι ανέφερε:

«Ο Απόλλωνας δεν έχει πιθανότητες να προκριθεί όμως έχουμε ένα μεγάλο κίνητρο για τον αγώνα. Ο στόχος μας είναι να γίνουμε η πρώτη κυπριακή ομάδα που κερδίζει ιταλική».

 

Comments
To Top