ΑΝΤΡΕΣ

Σαν σε προπόνηση!

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν ρυθμό αφού οι πολλές απουσίες έφεραν ανακατατάξεις θέσεων στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα μας. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας ήρθε στο 14΄όταν μετά από φάουλ του Πέδρο, ο Ζελάγια στο ύψος της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 18΄καταπληκτικό γκολ για την ομάδα μας με τον Περέιρα έξω από την περιοχή να στέλλει τη μπάλα στο «παραθυράκι» των δικτύων και να πετυχαίνει το όγδοο γκολ του στο πρωτάθλημα κάνοντας το 1-0! Στο 27΄ο Βάλε έκανε την πρώτη του επέμβαση σε σουτ του αντιπάλου διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 30΄ήταν η σειρά του Ζελάγια να δώσει την ασίστ και ο Περέιρα με προβολή να στέλλει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίκτυα του αντιπάλου! Στο 34΄και πάλι ο Περέιρα προσπάθησε να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο όπως και στο πρώτο γκολ αλλά αυτή τη φορά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια., ενώ στο 35΄το σουτ του Σκέμπρι ήταν άστοχο.

Στο 38΄ο Μαγκλίτσα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Σαρδινέρο να του δίνει με μπαλιά τρύπα έτοιμο γκολ αλλά να μην κάνει σωστή επιλογή. Στο 44΄ωραία μπαλιά του Ζελάγια στον Μαγκλίτσα που και πάλι δεν το εκμεταλλεύτηκε. Με την ομάδα μας να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και με τον Περέιρα να σκοράρει δύο γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Με αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη με τον Φαουπάλα να μπαίνει στη θέση του σκόρερ των δύο τερμάτων μας στο πρώτο ημίχρονο, του Περέιρα! Το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και στον ίδιο ρυθμό που τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο με τους ποδοσφαιριστές μας να κάνουν το παιχνίδι τους.

Στο 61΄πρώτη συμμετοχή για τον Ντανίλο Σπόλιαριτς που μπήκε στη θέση του Ζελάγια. Στο 70΄’εγινε και η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να δίνει τη θέση του στον Σουμάχ που πέρασε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στο 74΄ο Φαουπάλα με ωραίο “τσίμπημα” της μπάλας μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 3-0 για την ομάδα μας, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα! Στο 77΄ένα απευθείας φάουλ του Σουμάχ έξω από την περιοχή απέκρουσε πολύ δύσκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Οι ποδοσφαιριστές μας πλέον είχαν “καθαρίσει” τον αγώνα και έκαναν συντήρηση δυνάμεων, ενώ στο 82΄ο αντίπαλος τερματοφύλακας στέρησε τον Φουαπαλά από το να πετύχει το δεύτερο του προσωπικό γκολ αφού απέκρουσε ενστικτωδώς, όπως και στο 85΄στο γυριστό του Μαγκλίτσα μετά από σέντρα του Βασιλείου. Μετά και τρία λεπτά καθυστερήσεων η ομάδα μας πήρε τη νίκη με 3-0 κόντρα στην ΑΛΚΗ σαν σε προπόνηση!

 

 

Comments
To Top