ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Να τους «καρφώσει» όπως και τότε!(video)

Το Σάββατο (3/11) κόντρα στην Ανόρθωση ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Φακούντο Περέιρα θα συναντήσει δύο παλιούς του γνώριμους με τους οποίους αγωνίστηκαν αντίπαλοι και εκτός του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τους Κροάτες ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης Σίλντενφελντ και Πράνιτς με τους οποίους ο Φακούντο υπήρξε αντίπαλος την περίοδο 2014/15 στο Ελληνικό Πρωτάθλημα της SuperLeague.

Στις 9 Νοεμβρίου 2014 ο Φακούντο αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό στον οποίο αγωνίζονταν στη βασική ενδεκάδα Σίλντενφελντ και Πράνιτς.

Το σκορ βρισκόταν στο 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού όταν, στον αγωνιστικό χώρο, εισέρχεται στο 57’ ως αλλαγή,στη θέση του Σαλπιγγίδη, ο Φακούντο Περέιραο οποίος 7 λεπτά αργότερα με αριστοτεχνικό τρόπο και απευθείας εκτέλεση φάουλ θα σκοράρει κόντρα σε Σίλντενφελντ και Πράνιτς ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 προτού στο 79’ ο Καρέλλης διαμορφώσει το τελικό 2-1 για τον Παναθηναϊκό!

Αξίζει να αναφερθεί ότι προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ο Γιάννης Αναστασίου νυν προπονητής της Ομόνοιας!

 

https://www.youtube.com/watch?v=gaUtItpPvG4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR37jjDFXsY0g_NE9vVA7PZJzxq7B6zVq2uKlV1MzSkYFBMm0DCoQzHV6zw

 

 

 

 

 

Comments
To Top