ΑΝΤΡΕΣ

Έξι εβδομάδες εκτός δράσης ο Καραγιόλ!!!

Πλήγμα για  την ομάδα μας ο τραυματισμός του Μουσταφά Καραγιόλ για έξι εβδομάδες. Ο Αφρικανός εξτρέμ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο το οποίο αποκόμισε από τον αγώνα με την Δόξα. Για 10 μέρες εκτός ο Σουμά, ανεβαίνει ο Μάγκλιτσα για Ανόρθωση.

Αναλυτικά όλα τα νέα από το Κολόσσι:

Με σημαντικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του εντός εδράς αγώνα της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Τσίρειο Στάδιο.

Ο κ.Αυγουστή καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα έχοντας σημαντικές απουσίες, αφού ως γνωστό θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου με κάρτες Εστεμπάν Σακέτι, και τους παροπλισμένους με προβλήματα τραυματισμών Σουμά, Καραγιολ, Γιούστε και Μπρού.

– Ο Σουμά ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα στους οπίσθιους μοιραίους (εκτός 10 περίπου ημέρες).

– Ο Καραγιόλ  ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο ισχίο το οποίο απεκόμισε προς το τέλος του αγώνα με την Δόξα (υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για 6 περίπου εβδομάδες).

– Ο Κέβιν Μπρού συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και υπολογίζεται ότι θα είναι κανονικά στην διάθεση του Κύπριου τεχνικού ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με την ΑΕΛ για την 9η αγωνιστική.

Αντίθετα και πιο ευχάριστα νέα προκύπτουν στην περίπτωση του Άντον Μάγκλιτσα ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προλάβει το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

– Όσο αφορά τον Γιούστε, συνεχίζει το πρόβλημα αποκατάστασης του, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στις αρχές Ιανουαρίου.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top