ΑΝΤΡΕΣ

”Πραγματικά νιώθω περήφανος…”

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision o Φώτης Παπουλής…

”Για να είμαστε ειλικρινείς δεν βρεθήκαμε και στην καλύτερή μας μέρα. Μετά από τόσα ευρωπαϊκά παιχνίδια προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά δεν μας βγήκε όπως θα θέλαμε. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δεν είναι μόνο οι νίκες και τα θετικά αποτελέσματα. Δείξαμε τι ομάδα είμαστε και ότι είμαστε δυνατοί. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πάρα πολύ μεγάλα πράγματα και ότι στέκεται αντάξια απέναντι σε όλους τους αντιπάλους που έχει παίξει. Πραγματικά νιώθω περήφανος που αγωνίζομαι με όλη αυτή την ομάδα και με όλους αυτούς τους παίχτες. Εύχομαι να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι όσο πιο καλά γίνεται.

Λάθη συμβαίνουν σε όλους και σε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα υστερήσαμε στο να κουβαλήσουμε την μπάλα. Στα περισσότερα παιχνίδια το δυνατό μας σημείο είναι αυτό. Να κρατάμε την μπάλα και να δημιουργούμε ευκαιρίες έχοντας την κατοχή. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί. Δεν μπορώ να πως, όμως, ότι μετά το 1-0 αυτός ήταν ο λόγος που δεν κάναμε κάτι καλύτερο. Πρέπει να δουλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια.

Στο ΓΣΠ έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πάρουμε το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με την Άιντραχτ. Αυτή είναι φιλοσοφία μας. Αυτό μας έχει μεταδώσει ο προπονητής μας. Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε πρέπει να δούμε και κάποια πράγματα θετικά μέσα από τα λάθη μας. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια…”

Comments
To Top