ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Να το απολαύσουν και γιατί όχι και το «διπλό»!

Οι εμπειρίες από τέτοια ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τεράστιες για την ομάδα μας αλλά όπως ανέφερε στην χθεσινή(24/10) καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή, σε κάθε αγώνα πάμε για τη νίκη!

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε με κάθε αντίπαλο ανέφερε επίσης ο Χάμπος χωρίς να φοβηθούμε και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας πραγματοποίησε χθες την τελευταία της προπόνηση και όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι για τον σημερινό αγώνα.

Μια πρώτη εκτίμηση λέει ότι ο Βάλε θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρομπέρζ και Χάμπο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Βασιλείου στα αριστερά και τον Πέδρο δεξιά να τον πλαισιώνουν στην άμυνα. Σακέττι, Μάρκοβιτς θα είναι στο χώρο του κέντρου με τον Παπουλή και τον Μάγκλίτσα να βρίσκονται στο βασικό σχήμα, ο Κροάτης στην κορυφή και ο Παπουλής στα άκρα ή πίσω από τον επιθετικό.

Περέιρα, Καραγιόλ, Σκέμπρι και Ζελάγια διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις, με τον Περέιρα να έχει πολλές πιθανότητες αλλά και ο Καραγιόλ να είναι πολύ πιθανόν να αγωνιστεί στα άκρα. Αν ο Ζελάγια αγωνιστεί τότε ο Μαγκλίτσα θα βρεθεί στα άκρα της επίθεσης. Πιθανότητες έχει και ο Σκέμπρι που ίσως κληθεί να βοηθήσει και στο αμυντικό κομμάτι.

Όποιοι και να αγνωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα, να απολαύσουν τον αγώνα και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και τη νίκη!

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή προπόνηση:

Comments
To Top