ΑΝΤΡΕΣ

«Φέτος αλλάξαμε νοοτροπία και μπαίνουμε δυνατά»

Ο κεντρικός αμυντικός Βαλεντίν Ρομπέρζ μίλησε στην Primetel μετά τον αγώνα με τον Ερμή και τόνισε πως φέτος έχουν μάθει από κάποιες γκέλες που έγιναν πέρσι και έτσι είναι πιο σοβαροί για να μη χάνουν βαθμούς.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα: «Σημαίνει πως δουλεύουμε καλά μαζί. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο καλά και είναι πιο εύκολο έτσι. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση που μπήκαμε στο Εuropa και συνεχίζουμε σε αυτό το επίπεδο».

Για τη σύγκριση με την περσινή ομάδα: «Είναι δύσκολο να το πεις στο ξεκίνημα ποια είναι καλύτερη. Νομίζω είμαστε καλύτεροι. Κάναμε και πέρσι καλό ξεκίνημα αν και ξεκινήσαμε με ισοπαλία. Με το στόχο που έχουμε δεν πρέπει να αφήνουμε εύκολα βαθμούς και πέρσι κάναμε κάποιες ισοπαλίες. Έχουμε αλλάξει νοοτροπία και μπαίνουμε από την αρχή να καθαρίσουμε τα παιχνίδια».

Για το ιδανικό ξεκίνημα: «Μπήκαμε δυνατά με το πέναλτι και την αποβολή. Όταν το κάνεις αυτό ειδικά στην έδρα σου όλα γίνονται πιο εύκολα».

Για τη δική του απόδοση και την τεχνική του: «Έχω παίξει μέσος παλαιότερα και αριστερό μπακ. Πλέον παίζω στόπερ και μου αρέσει να δίνω πάσες, να ελέγχω το παιχνίδι».

Για την Άιντραχτ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και πολύ διαφορετικό. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Comments
To Top