ΑΝΤΡΕΣ

Φανούριος για Cobalt, Γερμανία, αγωνιστικό και Πέδρο…

Το κλείσιμο της αεροπορικής εταιρείας Cobalt και το πρόβλημα που δημιουργείται με τους οπαδούς της ομάδας που έκλεισαν ήδη εισιτήρια σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι». Όσο αφορά το θέμα της κάρτας φιλάθλους και την αντίδραση του Παν.Συ.Φι, ο Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε ότι «Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με αυτούς του 5-10, να τους διώξουμε και να ανοίξουμε τις πύλες των γηπέδων στον κόσμο. Δεν γίνεται να κόψουμε όλα τα δάση για να μην έχουμε πυρκαγιές».

Αναλυτικά:

Για το θέμα της Cobalt: 

«Η αποστολή της ομάδα θα ταξιδέψει με άλλη εταιρεία. Από εκεί και πέρα τα 40 άτομα που είχαν κρατήσει θέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία, γίνονται προσπάθειες μέσα απ’ το ταξιδιωτικό μας γραφείο, ώστε να ταξιδέψουν με κάποιες άλλες εταιρείες. Σαν Απόλλωνας δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, όμως θα κάνουμε τα πάντα για να τους εξυπηρετήσουμε με το ταξιδιωτικό γραφείο που συνεργαζόμαστε».

Για τον αγώνα με τον Ερμή: 

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Δεν υπάρχει περίπτωση η σκέψη μας να είναι στην Άιντραχτ. Ο αγώνας με τον Ερμή είναι ο πιο σημαντικός. Θα έχουμε δύσκολη δουλειά. Ο Ερμής είναι μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά νέα: 

«Εκτός είναι ο Γιούστε που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Από εκεί και πέρα Σαρδινέρο και Χάμπος είναι έτοιμοι. Δύσκολα όμως θα χρησιμοποιηθεί ο Σαρδινέρο. Ο Ντιλάν είναι έτοιμος, ενώ εκτός είναι ο Κέβιν Μπρου».

Για τη διαχείριση του Αυγουστή: 

«Δεν μπορώ να μαντεύω από πριν τι θα κάνει ο προπονητής, αλλά είμαι σίγουρος πως θα κάνει τα πάντα ώστε να έρθει η νίκη».

Για το θέμα της κάρτας και την αντίδραση του Παν.Συ.Φι: 

«Είναι αλήθεια πως είναι αρκετός ο κόσμος που δεν πηγαίνει στο γήπεδο. Εμείς έχουμε μείωση 50% σε σχέση με πέρυσι. Δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι. Γενικότερα είναι ο κόσμος που αντιδρά. Είχαμε πει ξανά πως το μέτρο αυτό δεν είναι το πιο ιδανικό. Για την ώρα πληγώνει το ποδόσφαιρο αυτό το μέτρο. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για να επαναφέρουμε τη πλατιά μάζα του κόσμου στα γήπεδα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με αυτούς του 5-10, να τους διώξουμε και να ανοίξουμε τις πύλες των γηπέδων στον κόσμο. Δεν γίνεται να κόψουμε όλα τα δάση για να μην έχουμε πυρκαγιές. Έχουμε διώξει τον μισό κόσμο για να προστατευτούμε από πέντε. Δεν θέλουμε βία στα γήπεδα, όμως θέλουμε και κόσμο στα γήπεδα. Σύντομα θα έχουν πρόβλημα και οι μικρές ομάδες που περιμένουν τα παιχνίδια με τις μεγάλες για τα εισιτήρια. Βγάζουν 2-3 μήνες».

Για το αν θα βρεθεί περισσότερος κόσμος στη Γερμανία σε σχέση με αγώνες πρωταθλήματος: 

«Σίγουρα. Έχουμε διαθέσει περίπου 1100 εισιτήρια. Συνεχίζεται παράλληλα η ροή στη μπουτίκ. Θεωρώ πως θα έχουμε 2000 κόσμο. Είναι μια εκδρομή σε ελκυστικό προορισμό, σε ευρωπαϊκό αγώνα, με μια καλή ομάδα. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης όμως αυτό. Ουσιαστικό το μόνο που δείχνει είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρξει εξυγίανση στο ποδόσφαιρο και αυτό θέλει ο κόσμος».

Για το γεγονός πως η ομάδα θα τιμήσει τον Πέδρο: 

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Απόλλωνα. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε τον Πέδρο στον αγώνα με τον Ερμή για τις 100 συμμετοχές».

Comments
To Top