ΑΝΤΡΕΣ

«Ο Ζάντερ είχε μείνει ελεύθερος πριν την 31η Αυγούστου»

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Πάφο και το θέμα του Ζάντερ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου  Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Πάφο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ φιλόδοξη ομάδα. Το έδειξε και τον προηγούμενο αγώνα με την Ανόρθωση. Από εκεί και πέρα σίγουρα εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί. Παραμένουμε σοβαροί και ταπεινοί. Το κάθε παιχνίδι θα είναι τελικός. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας έτσι ώστε να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας».

Για τη μεταγραφή του Ζάντερ και την αντίδραση του ΑΠΟΕΛ: «Μεταξύ εμάς και του Ζάντερ υπήρχε μια συμφωνία ότι για να παραχωρηθεί θα πρέπει ο Απόλλωνας να δώσει τη συγκατάθεση του και αυτό προνοούσε καθαρά για ομάδα της Κύπρου. Εμείς ήμασταν πιστοί σε αυτά τα οποία είχαμε μεταφέρει στον παίκτη. Ήρθε η πρόταση από την ομάδα Πάφου η οποία αποτάθηκε σε μας κάτι το οποίο μας έβρισκε σύμφωνους. Εμείς λύσαμε τη συνεργασία μας με τον παίκτη πριν από την 31η Αυγούστου. Είχαμε στο συμβόλαιο κάποιους όρους ότι έπρεπε να αποταθεί σε μας όποια κυπριακή ομάδα ήθελε τον παίκτη για να συναινέσουμε».

Για την κατάσταση των Μπρου και Πέδρο: «Έχουμε δυο σημαντικές προπονήσεις και αυτά τα θα δούμε. Ο Μπρου λόγω και της αποχής του δεν μπορεί να επανέλθει άμεσα. Θα πρέπει σιγά σιγά να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα».

Για την κριτική που ασκείται στην ομάδα: «Αυτή η ομάδα πέρασε στους ομίλους με μισή ομάδα. Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ήρθαν αργοπορημένα και δεν έδωσαν ακόμα λύσεις πλην του Περέιρα. Ο Απόλλωνας έχει πάρα πολλά να δώσει στον κόσμο του και θα πάρει ακόμα περισσότερα από τους νέους. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Απόλλωνα να αποκλείσει τέσσερις ομάδες και να βρεθεί στους ομίλους. Έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο ενσωμάτωσης των νέων παικτών. Καθρέφτης πάντοτε για μας είναι το γήπεδο και εκεί θα δώσουμε εκ νέου τα διαπιστευτήρια μας. Η ομάδα κάνει τρομακτικά επίπεδα προόδου».

Για την ταυτοποίηση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάτσιο: «Σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης ζητούν στοιχεία. Από τους φίλους του Απόλλωνα ζητούν μόνο το όνομα και τον αριθμό ταυτότητας για διαδικαστικούς λόγους».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Δυστυχώς είναι καθαρά θέμα νομοθεσίας. Δεν έχουμε άλλο παρά να το σεβαστούμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας. Δεν θα συνεχίσουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία να καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θα αφήσουμε τον κόσμο να πράξει ελεύθερα με τη δική του κρίση. Ο καθένας έχει τα δικά του πιστεύω και βάσει αυτών αποφασίζει».

Comments
To Top