ΑΝΤΡΕΣ

«Ο Απόλλωνας πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα»!

Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Βασιλεία, ο Αντρέ Σκέμπρι που μίλησε για την πρόκριση, σύγκρινε την περσινή με την φετινή επιτυχία, ανέφερε για το αποψινό(30/8)παιχνίδι αλλά μίλησε και για τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “Times of Malta”.

Αναλυτικά:

Για το πως νιώθει για την πρόκριση:

«Πως νιώθω; Είναι ένα όμορφο συναίσθημα, επαναλάβαμε την περσινή μας επιτυχία. Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι επειδή η ομάδα έκανε πολλές θυσίες φέτος αφού όπως ξέρετε έπρεπε να ξεκινήσουμε από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στους νέους μας στόχους που πρέπει να τους πετύχουμε και αυτούς».

Αν η φετινή πρόκριση ήταν πιο δύσκολη σε σχέση με την περσινή απέναντι στην Μίντιλαντ:

«Για να είμαι ειλικρινής είναι δύσκολο να συγκρίνω επειδή φέτος ξεκινήσαμε από τον πρώτο γύρο ενώ πέρσι από τον δεύτερο. Είχαμε και πέρσι δύσκολους αντιπάλους όπως η Αμπερντίν. Αν μπορούσα να τις συγκρίνω θα έλεγα ότι είναι περίπου το ίδιο για να είμαι ειλικρινής. Φέτος πιστεύω ότι ο Απόλλωνας πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση».

Για το σημερινό παιχνίδι:

«Νομίζω ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, το δείξαμε από την αρχή. Κρατούσαμε την μπάλα, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και πιστεύω ότι σήμερα κέρδισε η καλύτερη ομάδα».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του στην «Times of Malta» για προτάσεις από ομάδες στην Ελλάδα:

«Μίλησα με τον μάνατζερ μου πριν μερικές εβδομάδες και μου είπε ότι υπήρχαν μερικές προτάσεις από την Ελλάδα αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ενδιαφέρομαι. Μεγαλώνω, νομίζω πρέπει να μείνω στην Κύπρο (γέλια). Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα και ανυπομονώ να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε και τους άλλους μας στόχους».

Στο τέλος ο Αντρέ Σκέμπρι ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό τους και κυρίως αυτούς που τους ακολούθησαν σε Λιθουανία, Βοσνία, Λευκορωσία και Ελβετία.

Comments
To Top