ΑΝΤΡΕΣ

Ανακοίνωση καταπέλτης από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ!

Ανακοίνωση καταπέλτης για όλους και για όλα εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ της ομάδας μας.

Αναλυτικά: 

ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΑΓΝΕ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ,

Όσο περνούν οι μέρες γινόμαστε μάρτυρες άλλων τόσων τραγελαφικών γεγονότων. Είναι αλήθεια για να αναρωτιέσαι τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε σ’αυτό το νησί. Από γελοία σχόλια υποστηρικτών της κάρτας, σε ανακοινώσεις ομάδων οι οποίες ξεκίνησαν να νιώθουν τον κίνδυνο της τσέπης τους, σε εγωιστικά «OXI», άσχετων με το ποδόσφαιρο ανθρωπάκων. Τα πιο πάνω μάλιστα, αποτελούν ένα μόνο μικρό κομμάτι στα όσα διαδραματίζονται στην κοινωνία μας. Μεταξύ άλλων, Κυπριακό, κλείσιμο Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, απεργίες εκπαιδευτικών, χρυσά ενοίκια μόνο για προνομιούχους και άλλα τόσα. Είναι πλέον προφανές ότι σαν χώρα μπάζουμε από παντού.. πότε όμως θα βουλιάξουμε; Οι υπαίτιοι να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την απάντηση μας μέσω της ψήφου μας!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα όσα δηλώνουν οι υποστηρικτές της Κ.Φ. Καταρχάς είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι και κυρίες είναι πρωτίστως υπέρ του αφανισμού των οργανωμένων συνόλων η οποία είναι και η κύρια εμμονή τους. Τα υπόλοιπα αποτελούν αλατοπίπερο στα κόμπλεξ και τα συμφέροντα τους. Στους πιο πάνω συμπεριλαμβάνονται και υποστηρικτές από όλες τις ομάδες και αναφερόμαστε βέβαια και σε «δικούς» μας. Οι περισσότεροι εξ αυτών, χρόνιοι πολέμιοι του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ και των συνδέσμων γενικότερα, οι οποίοι αδιαφορούν όπως λένε για εμάς. Είναι εκείνοι που σου φώναζαν πάντα “Κατέβαστην σημαία ρεε”, είναι εκείνοι που διαλαλούν στα κοινωνικά δίκτυα πια ομάδα υποστηρίζουν αλλά ΑΝ πάνε γήπεδο φροντίζουν να κάτσουν όσο πιο μακριά γίνετε από εμάς, που δεν στέκονται, δεν τραγουδούν, αλλά σίγουρα θα βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο τους “πελλούς” τους “χασιηκλίες” για το Facebook και το Instagram. Επίσης, μερίδιο αυτών είναι και οι προπονητές της κερκίδας που φωνάζουν, γιουχαΐζουν και αποδοκιμάζουν τους παίκτες με την πρώτη ευκαιρία. Είναι εκείνοι που τάχα μας απειλούν ότι δεν πατούν γήπεδο αν δεν χτιστεί το νέο(;;) και είναι και εκείνοι που αν και πράγματι τα εισιτήρια είναι ακριβά, δεν βάζουν από πέντε ευρώ με φίλους για να έρθουν λευκωσία. Ωραία τα λόγια κύριοι, όμως πράξεις από εσάς δεν είδαμε ΠΟΤΕ.

Ας αναλογιστεί ο καθένας που τολμά να κατακρίνει την ΘΥΡΑ ΕΝΑ, το βάρος που κουβαλά αυτό το οργανωμένο σύνολο. Σε κρύα και ζέστες, χιόνια και βροχές ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ήταν και θα είναι εδώ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Ακολουθήσαμε την ομάδα μας παντού και με κάθε κόστος, χωρίς να υπολογίζουμε τίποτα άλλο από το καλό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ. Όσοι υπήρξαν πριν από εμάς, όπως κι εμείς, τα παιδία μας και τα παιδιά σας, μεγάλωσαν και θα μεγαλώνουν με τα τραγούδια του ΘΡΥΛΟΥ, παρανόησαν και θα παρανοούν στον παλμό της κερκίδας και κράτησαν και θα συνεχίζουν να κρατούν το λάβαρο ψηλά. Αυτά τα παιδιά που αρνούνται να παραδώσουν τα όπλα είναι το μέλλον αυτού του τόπου και όσο κι αν κάποιοι αρνούνται να το δουν, παραδίδουν μαθήματα στους υπόλοιπους οι οποίοι ξέχασαν πως δίνονται οι μάχες. Άνθρωποι που δεν διατίθενται να πολεμήσουν για τίποτα ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ. Παραμυθάκια του τύπου “αφήνετε την ομάδα μόνη της”, “είσαστε μόνο για τις φασαρίες”, “εν είσαστε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ αλλά χούλιγκαν” και άλλα κουφά, δεν τα ανεχόμαστε και ειδικά από άσχετους που αγνοούν τις θυσίες και τους αγώνες της ΘΥΡΑ ΕΝΑ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Από εδώ και πέρα τέτοια σχόλια θα αντιμετωπίζονται όπως τους αρμόζει και ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ. Οπαδισμός δεν είναι μόνο το γήπεδο. Είναι κουλτούρα, αξίες, πιστεύω και ΠΡΑΞΕΙΣ. Κάτι που κάποιοι δεν θα μάθετε ΠΟΤΕ.

Καταρχάς προς απάντηση όσων παίρνουν την γλώσσα τους περίπατο, ΟΧΙ δεν φοβόμαστε την ταυτοποίηση, πολύ απλά ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ. Έχουμε το δικαίωμα και το εξασκούμε! Όσοι ακόμα θυμούνται τι πάει να πει αντίσταση, πολύ απλά μας καταλαβαίνουν. Μετά από αυτό ίσως μας πλασάρουν και τα τσιπάκια. Τότε τι;; Δεν είναι επίσης τυχαίο που κόσμος ο οποίος δεν επηρεάζεται ή και ακόμα δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, συμφωνεί μαζί μας και μας στηρίζει. Γιατί πολύ απλά δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά ΟΛΑ τα αθλήματα που αν και με πενιχρή προσέλευση στα γήπεδα θα ζητείται Κ.Φ. για να δεις την ομάδα σου. Είναι λοιπόν προφανές ότι με πολλούς ή λίγους θεατές, ο στόχος είναι να ξέρουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το γήπεδο. Για όσους δεν πάνε γήπεδο, “ας τους τα πιάμε που τα τηλεοπτικά”. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ! Οι οπαδοί ήταν εδώ και πριν από εσάς και θα συνεχίσουν να είναι.
Πρώτα πρώτα, κανένα γήπεδο δεν είναι έτοιμο ούτως ώστε να μπει σε λειτουργία αυτό το έκτρωμα. Πέταλα άλλης δεκαετίας, αριθμοί στις θέσεις υπό εξαφάνιση αφού οι πλείστες λείπουν, τουαλέτες στις οποίες ντρέπεσαι να μπεις, κολώνες που κρύβουν το γήπεδο και φωτισμός που δεν πληροί τις βασικές προδιαγραφές. Ποιόν κοροϊδεύετε ρε;; Θέλετε και να εκσυγχρονιστείτε τρομάρα σας. Επίσης, μιλώντας για βία στα γήπεδα, κάποιοι οφείλετε να παραδεχτείτε ποιος τη προκαλεί επιτέλους. Είναι ή δεν είναι η βία στα γήπεδα παρακινούμενη από τις δικές σας βρωμιές; Κλεμμένα πρωταθλήματα, συμφωνίες ομάδων, στημένοι αγώνες περίεργα σφυρίγματα, προκλητικές διαιτησίες αλλά και δηλώσεις, νόμοι της τελευταίας στιγμής, ασύμμετρη αστυνομική βία. Αυτά ρε ξευτίλες δεν παρακινούν την βία; Όταν παίζεις με την αγάπη μας για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ να είσαι έτοιμος να επωμιστείς και τις συνέπειες. Εξαλείψτε ρε σαΐνια τα πιο πάνω και θα εξαλείψετε και την βία!

Ακόμα ένας λόγος που τασσόμαστε κατά και κουραστήκαμε να το λέμε, είναι οι μίζες από τις εκδόσεις της κάρτας, τα τηλεοπτικά της κοπtv η οποία θα καθιερωθεί στο άμεσο μέλλον, αλλά και τα πολλά συμφέροντα που παίζονται πίσω από τις κάμερες και τον εξοπλισμό τους.
• Είναι αλήθεια κύριε κούμα, ότι στην εταιρεία έκδοσης των καρτών διατηρείς μετοχές; Πόσες μετοχές έχει ο αβέρωφ;;
• Είναι αλήθεια ότι η εταιρεία κάλυψης των τηλεοπτικών αγώνων της κοπtv είναι δική σου;
• Είναι τυχαίο με τόσα πλάνα στο σκαρί, να βγήκες πρόεδρος της κοπ χωρίς ανθυποψήφιο; Ποιοι τα παίρνουν χοντρά κύριοι;;
• Αφού κύριοι κλεάνθη και κούμα, το σύστημα πλέον λειτουργεί και μπορεί να εντοπίσει τους παραβάτες, πόσες συλλήψεις έγιναν μετά το άναμμα πυρσών από τους ισραηλινούς την προηγούμενη εβδομάδα;
• Πως μας λέτε ότι όλα τα σωματεία τάσσονται υπέρ της κάρτας αφού ήδη λάβατε επιστολές για αναβολή του μέτρου;

Όταν ο υπουργός τάχα δικαιοσύνης, ο πρόεδρος του κοα αλλά και ο πρόεδρος της κοπ, μουλαρώνουν για να γίνει το δικό τους ενάντια στην θέληση των πολλών, το μόνο που μας θυμίζουν είναι κακομαθημένα πεντάχρονα. Ξέρετε τι κάνουμε σε έτσι περιπτώσεις; Βάλλουμεν τα να ππέσουν!! Αλήθεια κύριε κλεάνθη, μιας και νοιάζεσαι τόσο για τον αθλητισμό μας, γιατί δεν έχουμε γήπεδα; Γιατί να επωμιστούμε εμείς την ανικανότητα σας και να παίξουμε σε άδειο γήπεδο ενώ από δικά σας λάθη μια εκ των τριών ομάδων θα παίξει με κόσμο; Γιατί κύριε κλεάνθη δεν μπήκαν φώτα στο Τσίρειο με το ενάμιση εκατομμύριο που προβλέπεται; Ή μήπως είναι σημαντικότερες οι χορηγίες που δίνεις σε συγγενείς σου στο εξωτερικό; Tι νομική υπόσταση έχεις ΕΣΥ σε σύγκριση με ΕΜΑΣ; Σε χώρα που οι μμαδίτες δεν φοράνε διακριτικά και σπάζουν στο ξύλο ανώνυμα θέλετε να κάνετε σε ΕΜΑΣ κάρτα; Βρισκόμαστε ήδη πέντε χρόνια μετά το συμβάν στο γσπ, όταν ο έφηβος τότε οπαδός μας έχασε το μάτι του από ρόπαλο αστυνομικών και η υπόθεση ακόμη εκκρεμεί στα δικαστήρια. Η απάντηση του γσπ ξέρετε ποια ήταν; Υποστηρίζουν ότι οι κάμερες του γηπέδου ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ! Λοιπόν εμείς θύματα στην κοροϊδία σας ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!

Τέλος, επειδή είχαμε πει ότι φέτος δεν θα είμαστε τόσο επιεικείς, αυτό θα πράξουμε. Η διοίκηση μέχρι στιγμής στάθηκε ανάξια να υπερασπιστεί την πλατιά μάζα του κόσμου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, αδιαφορώντας μέχρι πρότινος για τις φωνές και τις ανησυχίες μας σχετικά με την Κ.Φ. Για καιρό τώρα, τηρεί σιγή ιχθύος για τα θέματα που μας απασχολούν και μας αντιμετωπίζει σαν ξένο σώμα του ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΟΥ οικοδομήματος. Αν αυτό δεν αληθεύει, τουλάχιστον αυτό μας δείχνει. Προσπεράσαμε το χαμένο (ξανά) πρωτάθλημα, το ίδιο και το κύπελλο γιατί έτσι κι αλλιώς δεν συνηθίσαμε σ’αυτά. Προσπεράσαμε και το ότι σαν διοίκηση κρύφτηκαν μετά από τις πιο πάνω απώλειες, δεν βγήκαν να μιλήσουν στον κόσμο και με φτηνά επικοινωνιακά τρικ (βλέπε προώθηση τάχα φτηνού διαρκείας) προσπάθησαν να το προσπεράσουν. ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. Καιρό λοιπόν τώρα, η διοίκηση γράφει τον μέσο ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ στα παλιά της τα παπούτσια όσο αφορά τον τρομονόμο και δείχνει ανίκανη ή και ίσως απρόθυμη να προφυλάξει την ομάδα από διαιτητές, αθλητικούς δικαστές, κοπ, αστυνομία και άλλους διοικούντες. Αδιαφορεί επίσης όπως όλα δείχνουν και για την μη εγκατάσταση του φωτισμού που θα μας επέτρεπε να αγωνιζόμαστε στο Τσίρειο μέχρι τα playoff, ενώ ήδη θα μπορούσε να διευθετηθεί από τον χορηγό της ομάδας μας DIMCO, που με περηφάνια μας ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα μας. Πείσματα, κόντρες και κουραφέξαλα με τον γσο ή οτιδήποτε άλλο κρίνονται ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Μήνες λοιπόν μετά την ρίψη “αυκών πάστον τοίχο” και μόλις λίγες μέρες πριν τον αγώνα με την Basel στη Κύπρο, έρχεται με μια ανακοίνωση να ζητήσει αναβολή του μέτρου για τον εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Αλήθεια, για πόσο κοροϊδάρες μας περνάτε; Μας λέτε δηλαδή στα μούτρα ότι χεσμένους μας έχετε για τα υπόλοιπα παιχνίδια, ευρωπαϊκά αλλά και εγχώρια, φτάνει να έρθουμε την Πέμπτη, να περάσουμε στους ομίλους, να πέσει το παραδάκι και μετά ας ισχύσει ο νόμος;; Είναι δηλαδή όπως λέμε, “στα μπιχλιμπίδια μας” το πρωτάθλημα φτάνει να είμαστε σε θέση για Ευρώπη για να εισπράξουμε; Επειδή τον Μάη με παίχτες δανεικούς χωρίς κίνητρο να φτιάχνουν βαλίτσες, άλλους αδιάφορους και άλλους «πιασμένους» αυτά καταλάβαμε. Ως γνωστόν σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;; Το ξέρουν και οι πέτρες ότι οι ομάδες θα έχουν οικονομικά οφέλη τόσο από την κάρτα όσο και από την κοπ-tv κύριοι. Προτιμάτε τα ευρωπουλάκια με ερειπωμένα γήπεδα χωρίς παλμό και τίποτα που να θυμίζει ΑΠΟΛΛΩΝ;; ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ Ή ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ; Αποδείξαμε άπειρες φορές τα τελευταία χρόνια ότι όταν είστε σωστοί σας στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σας. Ασκήσαμε σε ελάχιστες περιπτώσεις κριτική, η οποία ήταν καλόπιστη και μόνο. Για χρόνια ήμασταν στο πλευρό σας και θα είμαστε ξανά όταν και εφόσον αναλάβετε τις ευθύνες σας!

ΤΩΡΑ, ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΤΕ. ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ;
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.
ΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ…
ΚΟΣΜΕ ΞΥΠΝΑ – ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ – ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Υ.Γ.1 ΚΥΡΙΟΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Υ.Γ.2 δεν μπορούμε παρά μόνο να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια τις υπηρεσίες ανελλιπώς προς τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ, αλλά πλέον για όσους δεν τους εκφράζουν ή αντιπροσωπεύουν οι αποφάσεις Η ΠΟΡΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ!

Comments
To Top