ΑΝΤΡΕΣ

Πρώτη στάση προς τους ομίλους!

Πρώτοι αγώνες των πλέϊ-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνας ρίχνονται στη μάχη με στόχο και σκοπό να πάρουν τα αποτελέσματα εκείνα που θα τους ανοίξουν διάπλατα την πόρτα για είσοδο στους ομίλους του θεσμού!

Πρώτη στη μάχη ρίχνεται η ΑΕΚ απέναντι στην Τρεντσίν στη Σλοβακία στις 19:30, θα ακολουθήσει η αναμέτρηση στο ΓΣΠ ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Αστάνα, ενώ στις 21:00 ο Απόλλωνας θα αναμετρηθεί με την Βασιλεία στην Ελβετία. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Άκρως ύπουλη αποστολή στην Σλοβακια για την ΑΕΚ, κόντρα στην ομάδα που διέλυσε την ιστορική Φέγενορντ στον προηγούμενο γύρο! Ωστόσο οι στοιχηματικές τιμές είναι σχεδόν ισορροπημένες. Η νίκη της ΑΕΚ  φθάνει σε απόδοση στο 2.90!  Νίκη για την Τρεντσίν η απόδοση στο 2.40 ενώ η ισοπαλία στο 3.40. Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο 2.32, ενώ το Under 2.5 στο 1.92! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 1.73 ενώ να πάρει την πρόκριση η ομάδα της Λάρνακας η απόδοση είναι στο 1.60. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ καλείται να βάλει τις βάσεις πρόκρισης και να κερδίσει την Αστάνα, έτσι ώστε να απλοποιήσει τα δεδομένα στον επαναληπτικό! Η νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται στο 2.00, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα το βρίσκουμε με απόδοση 3.30. Η νίκη για την Αστάνα στο 3.90! Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 2.32, ενώ το Under 2.5 στο 1.62. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.06 ενώ να πάρει την πρόκριση η ομάδα της Λευκωσίας η απόδοση είναι στο 2.00. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Στην Βασιλεία και κόντρα στην ομώνυμη ομάδα ο Απόλλωνας καλείτε με την σειρά της να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης της στον επαναληπτικό που θα γίνει στο ΓΣΠ. Πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά όχι και ακατόρθωτη! Ο Απόλλωνας είναι το αουτσάιντερ με τη νίκη να φθάνει σε απόδοση στο 7.50!  Νίκη για την Βασιλεία η απόδοση στο 1.45 ενώ η ισοπαλία στο 4.50. Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο 1.76, ενώ το Under 2.5 στο 2.08! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.00 ενώ να πάρει την πρόκριση η ομάδα της Λεμεσού η απόδοση είναι στο 3.75. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Εκτός από τους αγώνες των Κυπριακών ομάδων στη Μeridianbet θα βρείτε όλες τις αναμετρήσεις του Γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων να σας περιμένει! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Comments
To Top