ΑΝΤΡΕΣ

Γήπεδο που γονάτισαν ομάδες Θρύλοι!

Στο γήπεδο St. Jakob-Park έδρα της Βασιλείας και γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα μας αύριο (23/8) είναι ένα γήπεδο στο οποίο τα τελευταία χρόνια γονάτισαν αρκετές ομάδες θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Τελευταία η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, Μάντσεστερ Γιουνάιτετ η οποία στις 22 Νοεμβρίου 2017 γεύτηκε, στο πλαίσιο του Τσιάμπιονς Λιγκ, το πικρό ποτήρι της ήττας με 1-0 ενώ 2 μήνες νωρίτερα η ομάδα της Βασιλείας είχε σκορπίσει τους «αετούς» της Μπενφίκα στους 5 ανέμους συντρίβοντας τους με 5-0!

Τον Οκτώβριο του 2014 ήταν σειρά της Λίβερπουλ να δεχτεί την ήττα με 1-0 ενώ ένα χρόνο νωρίτερα την ήττα με 1-0 γνώρισε και η Τσέλσι με προπονητή και πάλι τον Μουρίνιο ενώ την προηγούμενη χρονιά κέρδισε και την Μπάγερν Μονάχου με 1-0 ομάδα η οποία έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του Τσιάμπονς Λιγκ άλλα έχασε στα πέναλτι από την Τσέλσι!

Τα πιο πάνω είναι απλά ένα μικρό δείγμα της δυναμικότητας της Βασιλείας στους εντός έδρας αγώνες της αλλά ο Απόλλωνας του Σωφρόνη Αυγουστή όπως απέδειξε πέρσι στους εκτός έδρας αγώνες κόντρα σε Έβερτον και Αταλάντα αλλά ακόμη και στην Λυών όπου το αποτέλεσμα ήταν μια μαγική εικόνα, ξέρει να παλεύει όλα της τα παιγνίδια χωρίς κανένα φόβο κοιτάζοντας στα μάτια τον κάθε αντίπαλο!

Εξάλλου τον δρόμο το δείχνει ο ΠΑΟΚ όπου πέρασε από το γήπεδο St. Jakob-Park σαν σίφουνας κερδίζοντας την Βασιλεία με 3-0!

Comments
To Top