ΑΝΤΡΕΣ

GOAL – GOAL το Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης στο 1.80 στην BET ON ALFA

Μάχη της ίδιας πόλης όχι μόνο σε ουδέτερο έδαφος αλλά σε άλλη χώρα. Αυτό ισχύει για την σημερινή αναμέτρηση που θα γίνει στο στάδιο «A. Le Coq Arena» στο Ταλίν της Λιθουανίας ανάμεσα στην κάτοχο του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης και κάτοχο του Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης για το UEFA Super Cup.

Το ματς προσφέρεται από την Bet on Alfa με πολύ καλές αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να βρείτε online στο www.betonalfa.com.cy, καθώς και στα 67 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια. Επίσης μπορείτε μέσω της πρωτοποριακής επιλογής Build & Bet μπορείτε να κάνετε πολλές επιλογές από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας.

Δεν ξεχωρίζει κάποια από τις δύο ομάδες σαν πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας. Μπορείτε να βρείτε στην Bet on Alfa στο 1.75 τη Ρεάλ Μαδρίτης για να κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για να σηκώσει το UEFA Super Cup η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι 1.95. Στο 2.45 είναι η απόδοση για νίκη της Ρεάλ και στο 2.80 η νίκη της Ατλέτικο, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.05.

Οι αποδόσεις για τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν στη σημερινή αναμέτρηση είναι οι εξής:

OVER 1.5 GOALS    1.33     UNDER 1.5 GOALS  2.85

OVER 2.5 GOALS    2.05     UNDER 2.5 GOALS  1.65

OVER 3.5 GOALS    3.50     UNDER 3.5 GOALS  1.23

OVER 4.5 GOALS    7.20     UNDER 4.5 GOALS  1.07

To GOAL – GOAL το βρίσκεται στην Bet On Alfa στο 1.80.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, τόσο για το σημερινό Ματς για το UEFA Super Cup ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και για τα υπόλοιπα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top