ΑΝΤΡΕΣ

Ξεκάθαρο το μήνυμα από Σοφρώνη για τον Μάγκλι!(video)

Ότι βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι είναι πράγμα που φωνάζει από μακριά αλλά το μήνυμα που στέλλει ο προπονητής της ομάδας μας είναι ξεκάθαρο και θα πρέπει να γίνει σεβαστό από όλο τον κόσμο του Απόλλωνα!

Ο λόγος για τον Κροάτη επιθετικό της ομάδας μας Άντον Μαγκλίτσα ο οποίος στα μέχρι τώρα 4 ευρωπαϊκά παιγνίδια που έχει αγωνιστεί είναι σκιά του καλού του εαυτού και σε τίποτα δεν θυμίζει τον επιθετικό των προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων.

Το μήνυμα του Σοφρώνη προς τον κόσμο είναι η καθολική στήριξη του προς το πρόσωπο του Μαγκλίτσα γιατί οι οποιεσδήποτε αποδοκιμασίες μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν και στη ψυχολογία του ίδιου και κατά συνέπεια στην ομάδα.

Από την άλλη όμως και ο ίδιος ο Κροάτης θα πρέπει να βρει τον τρόπο να ανεβάσει την απόδοση του γιατί η δική του αγωνιστική παρουσία θα έχει αναμφίβολα ευεργετικά αποτελέσματα στην ομάδα.

Στήριξη λοιπόν από όλους μας ανεξαιρέτως στον Μαγκλίτσα και στον κάθε Μαγκλίτσα που φορεί την τιμημένη φανέλα του Απόλλωνα, αυτή είναι η υποχρέωση όλων μας γιατί οτιδήποτε άλλο πέραν από αυτό δεν έχει να προσφέρει οτιδήποτε θετικό στην ομάδα.

 

Comments
To Top