ΑΝΤΡΕΣ

Τέσσερα και λίγα ήταν!!!

Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας που αν και έχασε σωρεία ευκαιριών τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο πήρε τελικά τη νίκη με 4-0 και ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού την ερχόμενη Πέμπτη(16/8) στη Λευκορωσία!

Με άστοχη κεφαλιά από τον Ζελάγια μόλις στο 2΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέδρο από δεξιά ξεκίνησε ο αγώνας της ομάδας μας αλλά και τους Λευκορώσους σε τέσσερα λεπτά αγώνα να έχουν κάνει τρία σκληρά φάουλ και να έχουν δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες. Πολύ καλή προϋπόθεση για την ομάδα μας στο 5΄ αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Στο 9΄ο Χάμπος δοκίμασε να «κρεμάσει» από τον χώρο του κέντρου τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ δεν είχε τόση δύναμη όσο θα ήθελε ο Κύπριος διεθνής της ομάδας μας. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 18΄ όταν από αριστερά ο Βασιλείου έβγαλε σέντρα όμορφα στο κεφάλι του Σαρδινέρο που έχασε ένα άχαστο γκολ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο αντίπαλος έχασε καταπληκτική ευκαιρία να σκοράρει.

Το εικοσάλεπτο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να πετύχει το γκολ με ενέργειες τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα της επίθεσης. Στο 21΄ το σουτ του Παπουλή ήταν χλιαρό και ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Ακολούθως οι ποδοσφαιριστές μας έριξαν κάπως τον ρυθμό τους και ο αντίπαλος πήρε την κατοχή της μπάλας χωρίς να δημιουργήσει κάτι το αξιόλογο. Στο μισάωρο του αγώνα έγινε το καθιερωμένο διάλειμμα για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές. Νέα καταπληκτική ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Περέιρα να πιάνει τη κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα από δεξιά του Πέδρο και ο τερματοφύλακας του αντιπάλου να αποκρούει ενστικτωδώς στο 35΄, όπως και στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Αργεντίνος να αστοχεί από ευνοϊκή θέση μετά από ωραία πάσα του Σαρδινέρο.

Στα τριανταπέντε λεπτά του αγώνα η ομάδα μας είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες για να βάλει το γκολ που όμως δεν ήρθε. Και πάλι κλασσική ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Πέδρο να βρίσκει τον Παπουλή που αστόχησε και έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 45΄ένα φάουλ του Πέδρο πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ένα απευθείας φάουλ από τον αντίπαλο απέκρουσε σταθερά ο Βάλε. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0, με την ομάδα μας να έχει σωρεία κλασσικών ευκαιριών και να κυριαρχεί στον αγώνα να μην μπορεί όμως να σκοράρει.

Το Β΄ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την ομάδα μας με τον Παπουλή να φεύγει μόνος να δίνει ιδανικά στον Ζελάγια που πλάσαρε στην κενή εστία και έκανε το 1-0! Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας όταν η μπάλα μετά από σέντρα του Πέδρο βρήκε το κεφάλι του Περέιρα που σημάδεψε το κάθετο δοκάρι στο 51΄. Στο 55΄δυνατό σουτ του Χάμπου σε εκτέλεση φάουλ έφερε το κόρνερ για την ομάδα μας. Η ομάδα μας πίεσε τον αντίπαλο και ένα σουτ του Ζελάγια στο 56΄αποκρούστηκε από την άμυνα του αντιπάλου.

Αντεπίθεση για σεμινάριο από την ομάδα μας με τον Παπουλή να δίνει στον Περέιρα, αυτός στον Πέδρο ασίστ και σέντρα γκολ με κεφαλιά του Ζελάγια στο 59΄!!! Στο 66΄ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε σωστά δεύτερη κίτρινη κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του αντιπάλου και έτσι ο αντίπαλος συνέχισε με δέκα παίκτες. Διπλή μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Περέιρα πρώτα να γυρίζει και να σουτλαρει και τον Βασιλείου στη συνέχεια με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σώζει και τις δύο φορές με εκπληκτικές επεμβάσεις στο 71΄. Στο 73΄ο Μάγκλιτσα μπήκε στον αγώνα στη θέση του Ζελάγια με την ομάδα μας να πραγματοποιεί την πρώτη της αλλαγή.

Φοβερός συνδυασμός για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να βγαίνει τετ α τετ και να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 75΄. Στο 77΄ο Μπρού πήρε τη θέση του Σακέττι με την ομάδα μας να κάνει τη δεύτερη της αλλαγή. Στο 78΄πρώτα ο Περέιρα και μετά ο Μαγκλίτσα δεν πήραν σωστή απόφαση για το τι να κάνουν και χάθηκαν δύο μεγάλες προϋποθέσεις για την ομάδα μας να πετύχει τρίτο γκολ. Στο 82΄έγινε και η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να μπαίνει στον αγώνα στη θέση του Σαρδινέρο.

Στο 87΄καταπληκτικό βολέ σε απευθείας φάουλ του Μάρκοβιτς η μπάλα “αναπαύεται” στα δίκτυα του αντιπάλου μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!!! Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων με το κερασάκι στην τούρτα να έρχεται με αυτογκόλ του αντιπάλου σε παράλληλη συρτή σέντρα του Πέδρο για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με μια μεγάλη νίκη που μας δίνει σοβαρότατο προβάδισμα πρόκρισης!!!

 

 

 

 

 

Comments
To Top