ΑΝΤΡΕΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – HUMAN TECAR: ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!(Φώτος)

H Human Tecar είναι η μέθοδος φυσικοθεραπείας που επιλέγουν οι μεγαλύτεροι αθλητές και αθλητικοί σύλλογοι σε όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας της Human Tecar με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ, οι εκπρόσωποι της Human Tecar βρέθηκαν στην Πτέρυγα Νίκος Λευκαρίτης του Αθλητικού Κέντρου – Columbia για την παρουσίαση της μεθόδου στο ιατρικό team.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ εξοπλίζεται πλέον με τον καινοτόμο εξοπλισμό μηχανο-ηχητικών δονήσεων Human Tecar VISS, τη νέα HCR 1002 και τα δάπεδα ιδιοδεκτικότητας Synergy Mat με στόχο τη βέλτιστη αποκατάσταση και υποστήριξη των αθλητών της ομάδας.

Σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας με επικεφαλής τον ιατρό κ. Κακαβελάκη Κ., τον εργοφυσιολόγο και υπ. αποκατάστασης κ. Κουνδουράκη Ν. και τους φυσικοθεραπευτές κ.κ. Παπά Κ., Δρουσιώτη Ε., Σολομωνίδη Α. υποδέχθηκαν το Σάββατο 05/08 τους εκπροσώπους του επιστημονικού επιτελείου της Human Tecar Academy κ.κ. Αυτοσμίδη Δημήτρη και Μιχαήλ Στέλιο οι οποίοι παρουσίασαν σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο τις νέες δυνατότητες της ιατρικής ομάδας σε θέματα αθλητικής αποκατάστασης με την εφαρμογή της αυθεντικής μεθοδολογίας Human Tecar.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Γενικού Διευθυντή της ομάδας κ. Παπαγιάννη Γ. σε συνεργασία με τον κ. Ασλανίδη Παντελή, εκπρόσωπο της εταιρείας AccuTech Ltd η οποία αντιπροσωπεύει τη μέθοδο Human Tecar στην Κύπρο.

Η Human Tecar ευχαριστεί την Διοίκηση και το Ιατρικό επιτελείο της ιστορικής ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ για την εμπιστοσύνη στην αυθεντική μεθοδολογία Human Tecar και τους εύχεται καλή επιτυχία και εκπλήρωση των στόχων τους τη νέα αγωνιστική περίοδο.

HUMAN TECAR – Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Comments
To Top