ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Που πάνε οι νεαροί που αποδεσμεύτηκαν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας οι πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που είχαν συμβόλαιο την περασμένη χρονιά και αποδεσμεύτηκαν βρήκαν ήδη τον νέο τους προορισμό για τη νέα σεζόν με κάποιους απ΄ αυτούς να βολιδοσκοπούν και κάτι καλύτερο.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αριστοτέλους ήδη συμφώνησε με την Ομόνοια Αραδίππου, ο Ολύμπιος Αντωνιάδης θα αγωνίζεται στον Άρη, ο Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους μάλλον μετακομίζει στην Καρμιώτισσα, όπου πέρσι ήταν δανεικός, ενώ ο Εύδωρας Συλβέστρος το ψάχνει για εξωτερικό, έχει όμως και προτάσεις από Κύπρο. Ο πέμπτος της «παρέας» Μάριος Ανδρέου θα αποχωρήσει από τη Κύπρο για σπουδές στην Αμερική και θα παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα του πανεπιστημίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και οι πέντε ήταν μέλη της ομάδας μας U21 που κατέκτησε τη σεζόν 2016-2017 το πρωτάθλημα.

Δυστυχώς οι λανθασμένοι χειρισμοί από την ΚΟΠ, αλλά και τις Κυπριακές ομάδες δεν αφήνουν περιθώρια στους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Μέσω της ιστοσελίδας μας πολλές φορές γράψαμε για τους λανθασμένους αυτούς χειρισμούς και ότι ήταν άμεση ανάγκη για τη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος U23. Οι δυσκολίες κυρίως οικονομικές υπάρχουν αλλά θα μπορούσε η ΚΟΠ με επιχορηγήσεις να δημιουργήσει κάτι καλό.

Ας γίνει από δω και πέρα… Οψόμεθα!

 

Comments
To Top