ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ευρωπαϊκό παιχνίδι, Φακούντο και ξεκαθάρισμα με Ρομπέρζ!

Κρίσιμη πέραν πάσης αμφιβολίας είναι η εβδομάδα που ξημερώνει από αύριο Δευτέρα για την ομάδα μας. Φλέγοντα ζητήματα αλλά και ένας αγώνας που θα κρίνει πολλά είναι στο πρόγραμμα για τις μέρες που ακολουθούν. Εκτός από το ξεκαθάρισμα στην υπόθεση Ρομπέρζ και κατά πόσο θα αποχωρήσει από την ομάδα μας, κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις για μεταγραφές με την περίπτωση του Φακούντο Περέιρα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Το πλέον σημαντικό και κρίσιμο, κομβικό σημείο για την ομάδα μας και την πορεία της τη φετινή αγωνιστική σεζόν είναι ο επαναληπτικός της Πέμπτης κόντρα στη Στούμπρας. Ένας αγώνας που επιβάλλεται να ανατραπεί το αποτέλεσμα και η ομάδα μας να περάσει στην επόμενη φάση. Οι δυσκολίες που προέκυψαν σημαντικές αφού ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του άτυχου Μπρου και να γνωρίζει αν θα έχει στις υπηρεσίες του τον Μαγκλίτσα ή τον Ζελάγια. Αναλόγως βέβαια και με την τροπή που θα πάρει το θέμα με τον Ρομπέρζ ο τεχνικός της ομάδας μας θα ξέρει αν θα έχει τον Γάλλο στα υπόψιν, κάτι που στο παρόν στάδιο φαντάζει δύσκολο.

Πάση θυσία λοιπόν πρέπει να έρθει η πρόκριση και από κει και πέρα υπάρχει ο χρόνος να γίνουν οι απαιτούμενες διορθώσεις. Αν ο μη γένοιτο κάτι που απευχόμαστε, έρθει ο αποκλεισμός τότε τα προβλήματα θα είναι πολλά!

 

Comments
To Top