ΑΝΤΡΕΣ

Θα σκοράρει αυτή την φορά ο Μέσι;

Άκρως ενδιαφέρον το σημερινό Μουντιαλικό μενού αφού και οι τρεις αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες! Μεγάλο παιχνίδι για τον 4ο όμιλο ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία, ενώ και οι αγώνες του 3ου ομίλου μεταξύ Δανίας-Αυστραλίας και Γαλλίας-Περούς αναμένεται να προσφέρουν τις δίκες τους συγκινήσεις.

Κομβικό και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι στις 15:00 με τους Δανούς να θέλουν μια δεύτερη νίκη για να σφραγίσουν την πρόκριση, ενώ και οι Αυστραλοί με την σειρά τους με μια ενδεχόμενη επιτυχία, μπαίνουν και πάλι μέσα στο κόλπο! Η νίκη της Δανίας προσφέρεται στο 2.00, στο 3.35 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος, ενώ η νίκη της Αυστραλίας στο 4.25. Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο αμφίρροπο παιχνίδι στο 2.34, ενώ το Under 2.5 στο 1.62! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται  και σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.00. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Στις 18:00 η Γαλλία αντιμετωπίζει το Περού και με νίκη θα βρεθεί ουσιαστικά στην επόμενη φάση, ενώ παράλληλα το Περού ψάχνει την έκπληξη για να ελπίζει! Η νίκη των «Πετεινών», προσφέρεται στο 1.63, να κάνουν την έκπληξη οι Περουβιανοί και να κερδίσουν στο 6.00, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα το βρίσκουμε με απόδοση 4.05.

Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 2.05, ενώ το Under 2.5 στο 1.80! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.05. Να σκοράρει πρώτος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι στο 4.50! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Μεγάλο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Η Αργεντινή μετά και την ισοπαλία στην πρεμιέρα, θέλει διακαώς τη νίκη, ενώ η Κροατία που κέρδισε στην πρώτη αγωνιστική την Νιγηρία, με άλλους τρεις βαθμούς σφραγίζει πρόκριση! Η παρέα του Μέσι με απόδοση 2.10 έχει στοιχηματικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Για τους πάντα υπολογίσιμους Κροάτες η νίκη βρίσκεται με απόδοση στο 3.75! Το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.40. Περισσότερα από δυο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 2.24, ενώ το Under 2.5 στο 1.68. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.94. Να σκοράρει πρώτος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Λέο Μέσι και να «ξορκίσει» την κατάρα του πρώτου αγώνα η απόδοση είναι 4.30! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Παράλληλα, μην ξεχνάτε την «Μουντιαλική»  προσφορά της meridianbet.com.cy όπου έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε €100 Μπόνους επιπλέον καθημερινά και €1000 με την ολοκλήρωση του Μουντιάλ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς επισκεφθείτε την ιστοσελίδα meridianbet.com.cy ή απλά πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Comments
To Top