ΑΝΤΡΕΣ

Από Ευρώπη, Λατινική Αμερική ή από ήπειρο έκπληξη;

Εβδομάδα έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι απανταχού παίκτες του στοιχήματος προετοιμάζονται κατάλληλα για να δώσουν τη δική του «μάχη». Η Meridianbet  σας προσφέρει, πλειάδα από πρότυπες στοιχηματικές επιλογές. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Μια εξ αυτών είναι και από ποια ήπειρο θα προέρχεται η Εθνική ομάδα που θα αναδεχθεί νικήτρια του μεγαλυτέρου ποδοσφαιρικού τουρνουά στον κόσμο. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Μεγάλο φαβορί η Ευρώπη με απόδοση μόλις το 1.35, με τη Λατινική Αμερική να ακολουθεί με απόδοση 3.00. Άκρως ελκυστικό το ποντάρισμα για την Αφρική και την Βόρειο Αμερική όπου η τιμή φθάνει στο 50.00 αντίστοιχα, ενώ τεραστία έκπληξη θα θεωρηθεί αν η νικήτρια Εθνική, προέρχεται από την Ασία με την απόδοση να εκτοξεύεται στο 70.00!  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Comments
To Top