ΑΝΤΡΕΣ

«Έχει εξαντληθεί η ανατολική και έχουμε διαθέσει 600 εισιτήρια στο πέταλο»!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα βραβεία του ΠΑΣΠ, στο τι άλλαξε στον φετινό Απόλλωνα ενώ, υπογράμμισε την δίψα του κόσμου ενόψει του τελικού κυπέλλου.

Για τα βραβεία του ΠΑΣΠ τόνισε: «Η ομάδα τα πήγε περίφημα, έκανε μια εξαιρετική χρονιά και η αναγνώριση από όλους είναι μια έξτρα επιβράβευση. Ακόμα και ο ΑΠΟΕΛ μας αναγνωρίζει, φάνηκε και από τους ψήφους των ποδοσφαιριστών του προς τον προπονητή μας, Σοφρώνη Αυγουστή».

Για το τι άλλαξε στον φετινό Απόλλων υπογράμμισε: «Όταν ψάχνεις την εξιλέωση επικοινωνιακά μπορεί να σου μειώσουν τη δική σου προσπάθεια που έκανες καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου. Φτάσαμε στο ΓΣΠ σε ένα παιχνίδι που δεν ανταποκριθήκαμε, ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος και μας κέρδισε. Στο πρωτάθλημα γνωρίζεις ότι θα το πανηγυρίσεις στο τέλος ενώ το Κύπελλο είναι πιο λίγοι αγώνες και πιο εύκολο. Επιστρέψαμε σε άλλους να μας πλησιάζουν και να μας κερδίσουν, δεν μας αξίζει φέτος το κλάμα».

Όσο αφορά τον τελικό Κυπέλλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα ανέφερε: «Έχει εξαντληθεί η ανατολική και έχουμε διαθέσει 600 εισιτήρια στο πέταλο. Αργά η γρήγορα ο κόσμος του Απόλλωνα θα κάνει το καθήκον του, δεν τίθεται θέμα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα έχει sold out αλλά αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς θα γίνει. Έχει ακόμα αρκετές μέρες και όσο κοντεύει η μέρα οι παλμοί ανεβαίνουν. Υπάρχει μεγαλύτερο πάθος για τους τελικούς και θα το δείτε την Τετάρτη στο ΓΣΠ. Είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και δεν υπάρχουν προβλήματα. Είναι ένα παιχνίδι και δεν υπάρχει φαβορί είναι 50-50».

 

Comments
To Top