ΣΤΙΓΜΕΣ

Είναι κάτι στιγμές…!(Φωτορεπορτάζ)

Όταν από πέρσι το Καλοκαίρι ακούσαμε για την ίδρυση του τμήματος του Σωματείου μας Καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα μας δημιουργήθηκε η απορία, άραγε ποιοι θα είναι οι παίκτες; Πως θα γίνει; Θα έχει ενδιαφέρον; Αξίζει τον κόπο να το παρακολουθούμε;

Όχι μόνο αξίζει τον κόπο αλλά είναι και κάτι που σε γεμίζει σε κάνει να νιώθεις πιο άνθρωπος, παρακολουθώντας αυτούς τους λεβέντες να αγωνίζονται και να τα δίνουν όλα μέσα στο παρκέ! Δεν λείπει η ένταση, οι αντεγκλήσεις αλλά όλα μέσα στο «ευ αγωνίζεσθαι» που χάθηκε από άλλα αθλήματα που κεντρίζουν παραπάνω το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα λεβεντόπαιδα αγωνίζονται με το έμβλημα του Απόλλωνα μας στο στήθος! Εμείς ως ιστοσελίδα γίναμε φανατικοί οπαδοί αυτού του τμήματος!!!

Αξίζει αδέλφια Απολλωνίστες να κάνετε τον κόπο και να παρακολουθήσετε αυτά τα παιδιά που μας κάνουν περήφανους! Δεν τους αξίζει να αγωνίζονται σε άδειο γήπεδο! Από τον ερχόμενο αγώνα που θα είναι στο κλειστό μας και θα είναι και τελικός πρωταθλήματος να είμαστε όλοι εκεί, δίπλα τους!

Δείτε κάτι τέτοιες στιγμές που μας γεμίζουν ανθρωπιά:

 

Comments
To Top