ΑΝΤΡΕΣ

«Για δικούς μας λόγους θέλουμε να πάρουμε αυτό το κύπελλο όσο τίποτε άλλο»!

Με σκληρή γλώσσα μίλησε σε σημερινές(7/5) του δηλώσεις στον Active ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας μας Φάνος Κιννής, αναφερόμενος στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που απομένει.

Οι τοποθετήσεις του:

«Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να περιμένουμε. Η τύχη δεν είναι στα χέρια μας, απωλέσαμε το πλεονέκτημα που είχαμε και τώρα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να περιμένουμε το αποτέλεσμα των αντιπάλων μας», είπε αρχικά.

«Είμαστε ρεαλιστές και βλέπουμε τα πράγματα πως πηγαίνουν. Από τη στιγμή που η τύχη δεν είναι στα δικά μας πόδια. Έχουμε μπροστά μας και έναν μεγάλο τελικό, τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε πάρα πολύ. Με το ίδιο σκεπτικό, μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ όλοι εδώ στην Κύπρο πιστεύαμε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε. Γιατί το πιστεύαμε. Με πιο σκεπτικό από τη στιγμή που μένανε δύο παιχνίδια, θεωρήσαμε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε; Πρέπει να αναρωτηθούμε και να θέσουμε το ερώτημα σε αυτούς που το πιστεύουν αυτό. Έχουμε μπροστά μας και ένα τελικό».

«Ένας τελικός πριν από τον οποίο μεσολαβήσει ορισμένα γεγονότα τον οποίο κάνει πολύ σημαντικό. Δεν θέλω να επεκταθώ στα γεγονότα. Ο νοών νοείτο. Σε καμία περίπτωση δεν έχω αναφερθεί στον Ντούσαν Κέρκεζ. Για δικούς μας λόγους θέλουμε να πάρουμε αυτό το κύπελλο όσο τίποτε άλλο. Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ο τελικός είναι στο 50-50. Θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη χρονιά που σπάσαμε όλα τα ρεκόρ, με ένα τίτλο».

 

Comments
To Top