ΑΝΤΡΕΣ

2.40 η Πάφος, 2.55 η Αλκή στην BET ON ALFA

Η 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με τον αγώνα Πάφος-Αλκή που θα αρχίσει στις 19:00. Βαθμολογικά αδιάφορο το ματς το οποίο προσφέρεται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

Στο 2.40 προσφέρεται η νίκη της Πάφου, στο 2.55 η νίκη της Αλκή και στο 3.35 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.60, στο 2.10 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και στο 1.50 η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Υπάρχουν και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top