ΑΝΤΡΕΣ

Ήττα στο πιο κρίσιμο!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στο πιο κρίσιμο παιχνίδι και δέχθηκε την ήττα με 2-1.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν ρυθμό αφού η πίεση από τον αντίπαλο ήταν μεγάλη. Στο 10΄και μετά από αντεπίθεση της ομάδας μας, ο Ζελάγια κατέβασε με το στήθος τη μπάλα στον Μαγκλίτσα που την «κάρφωσε» τα δίκτυα! Στο 21΄δυστυχώς ήρθε η ισοφάριση για τον αντίπαλο και πλέον όλα ξεκινούσαν από την αρχή. Μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας χάθηκε η συνοχή στη μεσαία γραμμή κάτι που έδινε την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγαίνει επικίνδυνα μπροστά και να μας απειλεί όπως έγινε στο 30΄, αλλά και στο 34΄.

Νέα επικίνδυνη φάση για την ομάδα μας στο 38΄αλλά η μπάλα μετά από σουτ του αντιπάλου στην περιοχή πέρασε έξω. Στο 43΄ο επόπτης σταμάτησε ως οφσάιντ τον Μάγκλιτσα λανθασμένα που μπήκε μόνος στην περιοχή. Μετά και τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα μας να είναι στο 1-1!

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε το Β΄ημίχρονο η ομάδα μας με τους Βασιλείου και Μάρκοβιτς να παίρνουν τις θέσεις των Παπουλή και Μαγκλίτσα! Το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης κύλησε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο εκτός από μια προϋπόθεση για τον αντίπαλο που έσωσε ο Βασιλείου και ένα σουτ του Άλεφ που ήταν όμως αδύναμο και πέρασε έξω. Στο 62΄δυστυχώς για την ομάδα μας δεχθήκαμε το γκολ σε ένα σημείο του αγώνα που η ομάδα μας έδειχνε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Γιάκολις ο Μάρκοβιτς δεν πρόλαβε να πλασάρει τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 65΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να μπαίνει στη θέση του Σαντάνα. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειχναν μετά το δεύτερο γκολ του αντιπάλου μπλοκαρισμένοι και χωρίς καθαρό μυαλό για να αντιδράσουν. Στο 80΄η ομάδα μας σώθηκε από το τρίτο γκολ αφού το σουτ του αντιπάλου πέρασε έξω. Ένα κόρνερ για την ομάδα μας στο 86΄πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 90΄ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες και οι ποδοσφαιριστές μας είχαν τα λεπτά των καθυστερήσεων για να κάνουν κάτι που ήταν πέντε. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ρομπέρζ στις καθυστερήσεις που δεν βρήκε τη μπάλα όπως ήθελε και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να χάνει στο ντέρμπι τίτλου με 2-1.

Comments
To Top