ΑΝΤΡΕΣ

«Να τελειώσουμε την πρόκριση…»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον ACTIVE και στην εκπομπή Passing Game, έκανε σήμερα(25/4) o αντιπρόεδρος της εταιρείας της ομάδας μας. Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά τα δήλωσε:

Για τον επαναληπτικό με την Πάφο μίλησε αρχικά: «Έχουμε ένα σοβαρό πλεονέκτημα, πάμε στην Πάφο για να σφραγίσουμε την πρόκριση στον τελικό. Το 4-0 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα, έχουμε το πάνω χέρι, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πάμε για να τελειώσουμε την πρόκριση. Είναι λογικό πως κάποιοι παίκτες θα πάρουν ανάσες αλλά όσοι αγωνιστούν θα κάνουν τα πάντα ώστε να τους αντικαταστήσουν επάξια και να σφραγίσουν την πρόκριση στον τελικό».

Για το αν στο μυαλό όλων είναι το ντέρμπι της Λευκωσίας ανέφερε: «Όσο και αν φαίνεται παράξενο στο μυαλό του προπονητή μας βρίσκεται αυτό το παιχνίδι. Από αύριο θα ασχοληθούμε με τον αγώνα στη Λευκωσία».

Για την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι της Κυριακής απάντησε: «Θεωρώ πως όσα εισιτήρια που έχουμε στην διάθεση μας θα εξαντληθούν. Σεβόμαστε την απόφαση των οργανωμένων μας αλλά θα έχουμε τη στήριξη και του υπόλοιπου κόσμου μας οι οποίοι είμαι βέβαιος πως θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια».

Για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς είπε: «Την δεδομένη στιγμή η ομάδα δεν χρειάζεται ενίσχυση. Το καλοκαίρι όμως από την στιγμή που θα υπάρξουν αποχωρήσουν θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Ο προγραμματισμός ξεκίνησε, βρισκόμαστε σε επαφές με τους παίκτες που θέλουμε να τους κρατήσουμε στο ρόστερ μας και με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των επαφών».

Comments
To Top