ΑΝΤΡΕΣ

Επίσκεψη στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού

Το 16ο Δημοτικό Σχολείο της Λεμεσού επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης (24/04) αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Φανούριο Κωνσταντίνου, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ.Ιωάννα Αλαβάνια, και τους ποδοσφαιριστές  Αγγελή Αγγελή, Μιχάλη Παπαστυλιανού και Λένο Σωφρονίου, με σκοπό την συνέχιση της αντιρατσιστικής εκστρατείας, την οποία σε ετήσια βάση διοργανώνει τα τελευταία 12 χρόνια ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας.

Εκ μέρους του Απόλλωνα μίλησε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος μετέφερε στους μικρούς μαθητές την προσέγγιση της ομάδα μας σε τέτοιου είδους ζητήματα, ενώ ακολούθησε και διαλογική συζήτηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους μικρούς μαθητές .

Στόχος της εκστρατείας αυτής είναι να φέρει κοντά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και να συμπορευθούν όλοι μαζί στην αντιμετώπιση και την καταπολέμηση των διακρίσεων, και να αγωνιστούν υπέρ της ισότητας.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.

Εκ μέρους της ομάδας μας  ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου παρέδωσε στην Διεύθυνση του σχολείου αναμνηστικό δώρο το οποίο θα δοθεί στον καλύτερο μαθητή της σχολικής περιόδου 2017-2018.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διεύθυνση, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του 16ου Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού για την εξαιρετική και εγκάρδια φιλοξενία τους.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top