ΑΝΤΡΕΣ

Πάνε κι αυτοί, τώρα εσείς!!!

Αν και οι ποδοσφαιριστές μας δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουν κάποιο γκολ στην επανάληψη και με συνοπτικές διαδικασίες πέτυχαν τρία τέρματα και “καθάρισαν” τον αγώνα. Σε μια στιγμή αδράνειας ήρθε η μείωση του σκορ που δεν άγχωσε την ομάδα μας που συνέχισε να κάνει το παιχνίδι της, σπάζοντας τον ρυθμό και κρατώντας τη μπάλα για να πάρει μια σπουδαία νίκη με 3-1 και να βλέπει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Κυριακή(29/4) στο ΓΣΠ!

Οι ποδοσφαιριστές μας ξεκίνησαν τον αγώνα με σαφή σκοπό να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Στο 8΄σε μια επέλαση του Παπουλή ανατράπηκε έξω από την περιοχή αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε το φάουλ. Στο 13΄ένα καλό σουτ του Γιάκολις πέρασε πάνω από τα δοκάρια, μετά από κόρνερ που κέρδισε η ομάδα μας. Στο 21΄σε μια γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας μας ο Σκέμπρι ελευθερώθηκε έξω από την περιοχή το σουτ του όμως πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο προηγούμενο λεπτό είχε προηγηθεί ένα σουτ από τον αντίπαλο που ο Βάλε έλεγχε και άφησε να περάσει άουτ.

Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να βρουν τους τρόπους να μπουν στην περιοχή κάτι όμως που δεν γινόταν και όταν έρχονταν οι ατομικές ενέργειες κάποια φάουλ ο διαιτητής δεν τα έδινε. Στο 36΄ μετά από κόρνερ της ομάδας μας η σύγχυση δεν έφερε κάτι αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε λάθος του αμυντικού. Στο 40΄ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Σκέμπρι, ενώ στο κόρνερ ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι πάνω στον Σκέμπρι σε βίαιο σπρώξιμο, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση κινδυνεύσαμε να δεχθούμε το γκολ.

Η συνέχεια επεφύλασσε δύο κόρνερ για την ομάδα μας και μια καλή προϋπόθεση για να πετύχουμε γκολ αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Οι καθυστερήσεις του ημιχρόνου λόγω και των διακοπών ήταν τέσσερα λεπτά με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να τα αξιοποιήσουν αλλά δεν πέτυχαν κάτι!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο με ένα και μοναδικό στόχο να πετύχει γκολ! Στο 49΄ήρθε το πολυπόθητο γκολ για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να δίνει ασίστ με το κεφάλι στο Μαγκλίτσα που με κεφαλιά έκανε το 1-0! Η κερκίδα μετά το γκολ της ομάδας μας πήρε “φωτιά” από τις αντιδράσεις του κόσμου μας  που “τρελάθηκε”! Στο 53΄καλή σέντρα του Σαντάνα η κεφαλιά του Σκέμπρι όμως δεν ήταν αυτή που θα ήθελε για να απειλήσει. Στο 57΄μετά από φάουλ σύγχυση και πάλι στην περιοχή του αντιπάλου δεν έφερε κάτι.

Μαγκλίτσα και πάλι στο 59΄και έγινε το 2-0 για την ομάδα μας σε μια γρήγορη αντεπίθεση μετά το γύρισμα του Γιάκολις στην περιοχή! Η ένταση πλέον στην κερκίδα μας ήταν μεγάλη με τον κόσμο να ξεσπά και να σπρώχνει τους ποδοσφαιριστές μας! Στο 65΄ο επόπτης σταμάτησε την ομάδα μας λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ ο Γιάκολις ήταν “φάτσα” με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 67΄ χατ τρικ για τον Μαγκλίτσα και το 3-0 ήταν πλέον γεγονός!!! Στο 69΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ντα Σίλβα να παίρνει τη θέση του Παπουλή.

Στο 74΄δυστυχώς για την ομάδα μας ήρθε η μείωση του σκορ από τον αντίπαλο μετά από κόρνερ στην περιοχή της ομάδας μας. Μετά και το γκολ του αντιπάλου ο τεχνικός της ομάδας μας έκανε δύο αλλαγές με τους Σαρδινέρο και Ζελάγια να παίρνουν τις θέσεις των Μαγκλίτσα και Γιάκολις! Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν τον έλεγχο στα τελευταία λεπτά και παρά το ότι έδιναν χώρο στον αντίπαλο που δεν είχε τίποτα να χάσει έβρισκαν τις λύσεις να κλείσουν τον αντίπαλο και όποτε δινόταν η ευκαιρία έβγαιναν μπροστά. Μετά και τρία λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας που βλέπει τη συνέχεια!

 

Comments
To Top