ΑΝΤΡΕΣ

Όλοι ανεξαιρέτως να στηρίξουμε τον ΠΑΣΥΚΑΦ!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι στις εισόδους του Τσιρείου Σταδίου ενόψει του αγώνα του Απόλλωνα με την Ανόρθωση, θα τοποθετηθούν στις θύρες 1, 2 και VIP κάδοι συλλογής ρούχων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού καλεί όλους τους φίλους του οι οποίοι θα προσέλθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, όπως προσκομίσουν κάθε είδος ένδυσης το οποίο τους περισσεύει για να στηρίξουν τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και τις οικογένειάς τους.

ΠΑΣΥΚΑΦ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), έχει ως όραμα μια κοινωνία με κουλτούρα που να αγαπά και να σέβεται τον εαυτό της και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά και ισότιμα τον καρκίνο.

Εδώ και 32 χρόνια επιτελεί ένα σημαντικό έργο παρέχοντας Δωρεάν Υπηρεσίες και Προγράμματα.

Το 2017 πρόσφερε υπηρεσίες σε περισσότερους από 5,000 ασθενείς με καρκίνο και μέλη των οικογενειών τους Παγκύπρια.

Από το 2013 oΠΑΣΥΚΑΦ ξεκίνησε το πρόγραμμα συλλογής ρουχισμού, με τη τοποθέτηση πέραν των 390 κάδων Παγκύπρια. Καλεί το κοινό να τοποθετεί αυτά που δεν φορά πια, στους κάδους με τη σήμανση του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Οποιαδήποτε μορφή προσφοράς είναι σημαντική για να συνεχίσει ο ΠΑΣΥΚΑΦ να προσφέρει τις δωρεάν υπηρεσίες και προγράμματα σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και τις οικογένειάς τους.

Ιστοσελίδα: https://pasykaf.org/

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top