ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαι πολύ περήφανος που αγωνίζομαι στην Εφηβική ομάδα του Απόλλωνα»!

Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2000 και είναι βασικό στέλεχος της Εφηβικής μας ομάδας των Νέων(U19). Αποτελεί ένα από τα βασικά επιθετικά ατού της ομάδας μας που όποτε χρειάστηκε βοήθησε σκοράροντας. Ο Μάριος Ανδρέου έχει αγωνιστεί φέτος σε 21 αγώνες πρωταθλήματος από τους οποίους στους δέκα ξεκίνησε ως βασικός και τρεις αγώνες Κυπέλλου. Δίνει τον καλύτερο του εαυτό τόσο στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες, κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Ο Μάριος λοιπόν μίλησε στην ιστοσελίδα μας λίγο πριν τον κρίσιμο ημιτελικό του Απόλλωνα με την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα:

Μάριε πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και σε ποια θέση αγωνίζεσαι;

Ξεκίνησα στην ηλικία των πέντε χρονών στην Ακαδημία του ΕΝΥ Ύψωνα. Εκεί παρέμεινα οκτώ χρόνια και στη συνέχεια. Ακολούθως για δύο χρόνια αγωνιζόμουν στην Ακαδημία Champions, όπου με πρόσεξε ο προπονητής του Απόλλωνα τότε στην ομάδα U16 Φίλιππος Φιλίππου και με έφερε στον Απόλλωνα. Αγωνίζομαι στην επιθετική γραμμή ως σέντερ φορ, όμως πολλές φορές ο προπονητής μου με βάζει να αγωνιστώ ως οκαροδεκάρι ή σε κάποια από τις δύο αυτές θέσεις.

Ποιοι είναι ο προσωπικοί σου στόχοι και φιλοδοξίες;

Προσωπικός μου στόχος είναι μέσα από σκληρή δουλειά να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται και κρυφή μου φιλοδοξία είναι αν μπορέσω να αγωνιστώ κάποια μέρα στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα, που είναι και η ομάδα που υποστηρίζω.

Έχεις αγωνιστεί σε κάποια Εθνική ομάδα;

Δυστυχώς αυτό ακόμα δεν έχει γίνει και είναι ένας από τους στόχους. Θα ήθελα να αγωνιστώ και αυτό είναι το παράπονο μου αλλά ίσως αυτό κάποια στιγμή να γίνει. Εγώ δουλεύω και αν έρθει αυτή η στιγμή θα είναι καλά.

Μάριε, είσαι φέτος στη Γ΄ Λυκείου. Πως καταφέρνεις να συνδυάζεις το ποδόσφαιρο με το σχολείο;

Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να συνδυαστούν σχολείο και ποδόσφαιρο καθώς απαιτούνται πολλές ώρες την ημέρα. Είμαι τελειόφοιτος φέτος και σίγουρα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο με τα μαθήματα, τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι στην Ακαδημία του Απόλλωνα και ποιος ο στόχος της ομάδας U19 φέτος;

Το να αγωνίζομαι στην Ακαδημία του Απόλλωνα και στην Β΄ομάδα είναι κάτι που με κάνει να νιώθω μεγάλη περηφάνια. Σε κάθε αγώνα που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο στόχος μου είναι να δώσω τα πάντα, να «ματώσω» τη φανέλα με το έμβλημα του Απόλλωνα. Στόχος μας ήταν τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Όσον αφορά το πρωτάθλημα αυτό δεν κατέστει δυνατό για κάποιους λόγους, ενώ όσον αφορά το Κύπελλο αγωνιζόμαστε στον ημιτελικό με την ΑΕΚ και θα δώσουμε τα πάντα έτσι ώστε να αγωνιστούμε στον μεγάλο τελικό μαζί με τους συμποδοσφαιριστές μου και να κατακτήσουμε το Κύπελλο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα σου ως ποδοσφαιριστής;

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μου είναι κάτι που το κρίνουν οι προπονητές μου. Εγώ καθημερινά δουλεύω σκληρά κάνοντας αυτό που αγαπώ ώστε να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος.

Ποια ήταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας μέχρι τώρα;

Κορυφαία μου στιγμή θα είναι να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και να το κατακτήσουμε.

Αγαπημένη ομάδα και ποδοσφαιριστής του εξωτερικού;

Ομάδα του εξωτερικού δεν έχω κάποια ιδιαίτερη, παρακολουθώ παιχνίδια του εξωτερικού στον χρόνο που έχω, ενώ ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζω είναι ο Μέσι και στην Κύπρο ο Ντα Σίλβα.

Μάριε κλείνοντας, τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω είναι τόσο στον κόσμο του Απόλλωνα να έρχεται να παρακολουθεί τους αγώνες της Εφηβικής του ομάδας αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο να παρακολουθεί γενικά αγώνες των Ακαδημιών γιατί υπάρχει θέαμα και θα το απολαμβάνει. Εμείς οι νεαροί ποδοσφαιριστές χρειαζόμαστε τον κόσμο για να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Ευχαριστούμε τον Μάριο Ανδρέου για τον πολύτιμο του χρόνο και του ευχόμαστε κάθε καλό, πάντα με υγεία και να πραγματοποιήσεις τους στόχους του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments
To Top