ΑΝΤΡΕΣ

Μασιά έτσι για πλάκα!!!

Με υπομονή, επιμονή και θέληση οι ποδοσφαιριστές μας πήραν ακόμα μια σημαντική νίκη με 2-0 και συνεχίζουν τον “μαραθώνιο” για τον μεγάλο στόχο!

Με καταπληκτική ευκαιρία για την ομάδα μας μόλις στο 3΄ όταν ο Ντα Σίλβα με ωραία πάσα βρήκε τον Μαγκλίτσα που μπήκε μόνος πλάγια στην περιοχή αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι. Στο 9΄και πάλι από δεξιά η ομάδα μας έχασε μια πολύ καλή προϋπόθεση με τον Γιάκολις να μπαίνει στη μικρή περιοχή αλλά το γύρισμα του Κροάτη έδιωξαν με υπερένταση οι αμυντικοί του αντιπάλου.  Η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε να βγει με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, απειλώντας τον αντίπαλο όπως με ένα σουτ που πέρασε έξω στο 11΄από τον Ντα Σίλβα.

Το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο κύλησε με την ομάδα μας ναι μεν να έχει την κατοχή και τον έλεγχο αλλά υπήρχε ο κίνδυνος στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.  Ο ρυθμός του αγώνα μετά τα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά έπεσε αφού ο αντίπαλος ανέβηκε και πίεζε ψηλά με τους ποδοσφαιριστές μας να μην μπορούν με την ίδια ευκολία του πρώτου δεκαπεντάλεπτου να δημιουργήσουν προϋποθέσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ένα φάουλ του Ντα Σίλβα στο 40΄από πλάγια στην περιοχή πέρασε ανεκμετάλλευτο αφού δεν κτυπήθηκε καλά. Στα δύο λεπτά των καθυστερήσεων η ομάδα μας έχασε και πάλι εκπληκτική ευκαιρία με τον Πέδρο να σουτάρει από την μικρή περιοχή αλλά να μην τη βρίσκει σωστά και να περνά πολύ πλάγια, έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0!

Με μία αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας στο Β΄ημίχρονο με τον Μάρκοβιτς να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα. Στο πρώτοι δεκάλεπτο της επανάληψης οι ποδοσφαιριστές μας έβγαιναν μπροστά αλλά άφηναν χώρους με τον αντίπαλο να γίνεται πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις με την ομάδα μας να κινδυνεύει άμεσα να δεχθεί γκολ. Στο 57΄ήρθε το γκολ για την ομάδα μας όταν μετά από ωραία προσπάθεια από δεξιά στην επίθεση ο Παπουλής πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Γιάκολις και “εκτέλεσε” την αντίπαλη εστία!

Δέκα λεπτά μετά το γκολ η ομάδα μας πήρε εκ νέου τον έλεγχο και κυκλοφορούσε με ευκολία τη μπάλα “σπάζοντας¨τον ρυθμό του αγώνα και δίνοντας χώρο στον αντίπαλο για να κτυπήσει στην αντεπίθεση. Στο 70΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να παίρνει τη θέση του Μαγκλίτσα. Ωραία φάση για την ομάδα με τον Παπουλή να σουτάρει στο 72΄αλλά η μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Στο 77΄εκπληκτική γκολάρα από τον Γιούστε με κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέδρο και 2-0 για την ομάδα μας!!!

Στο 79΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι να παίρνει τη θέση του Γιάκολις. Στο 82΄ο Μασιάς κιτρίνισε τον Άλεφ ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στα πλέι-οφ και χάνει τον επόμενο αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση εντελώς αδικαιολόγητα! Ο διαιτητής ήτα εριστικός με την ομάδα μας καθώς ούτε καν φάουλ εμφανή δεν έδινε υπέρ μας αλλά έμενε και μακριά από τις φάσεις αφήνοντας το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου! Εξαιτίας του κυρίου διαιτητή το παιχνίδι πήγε να χαλάσει με τον Παπουλή να παίρνει κίτρινη στις καθυστερήσεις. Τα λεπτά των καθυστερήσεων που μπήκαν ήταν πέντε με την ομάδα μας να κρατά το υπέρ της αποτέλεσμα και να παίρνει μια υπερπολύτιμη νίκη!

Comments
To Top