ΑΝΤΡΕΣ

Και τον Μάρτη προπονητής του μήνα ο Σωφρόνης!

Μπορεί η ομάδα μας να έχασε από την ΑΕΚ στην τελευταία ημέρα του Μάρτη και να ολοκλήρωσε το μήνα ισόβαθμη στην κορυφή με τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, η αποδοχή του Σωφρόνη Αυγουστή στις τάξεις των συναδέλφων του αποτυπώθηκε για άλλον ένα μήνα, μέσα από τη ψηφοφορία για το έπαθλο winmasters Προπονητής του Μήνα.

Οι μεγάλες νίκες πάνω σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση (εκτός έδρας) προφανώς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της άποψης των προπονητών, που ανέδειξαν τον Αυγουστή για δεύτερο συνεχόμενο μήνα –και τρίτο στη σεζόν – ως winmasters Προπονητή του Μήνα, για το Μάρτιο.

Ο Αυγουστή ήταν μπροστά σε ψήφους από τους Ιντιάκεθ, Πουρσαϊτίδη και Λέβι, κατά σειρά.

Για τον μήνα Μάρτιο ψήφισαν οι προπονητές των δώδεκα ομάδων που συνεχίζουν στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Cyta. Κάθε προπονητής που ψηφίζει, δίνει 5, 3 και 1 βαθμούς στους συναδέλφους του που θεωρεί ότι αξίζουν έπαινο για το μήνα για τον οποίο διεξάγεται η ψηφοφορία.

Mέσω του επάθλου έπαθλο winmasters Προπονητής του Μήνα, ο Σύνδεσμος Προπονητών και η winmasters αναδεικνύουν και επιβραβεύουν το έργο των ανθρώπων που είθισται να έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στις αποτυχίες και το μικρότερο στις επιτυχίες.

Μέσω του www.winmasters.com.cy/coach-of-the-month, οι φίλαθλοι μπορούν να επιλέγουν τον προπονητή που πιστεύουν ότι θα αναδειχθεί winmasters Προπονητής του Μήνα για τον Απρίλιο, που θα είναι και ο τελευταίος μήνας ψηφοφορίας, διεκδικώντας μπόνους και ένα μεγάλο δώρο – έκπληξη που θα ανακοινωθεί στο τέλος της σεζόν.

 

Comments
To Top