ΑΝΤΡΕΣ

1.40 η πρόκριση του Απόλλωνα, 2.60 η πρόκριση της Ανόρθωσης στην Bet on Alfa

Το τελευταίο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου βγαίνει σήμερα μέσα από τον επαναληπτικό ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση που θα γίνει στις 19:00 στο Τσίρειο στάδιο. Με το σκορ του πρώτου αγώνα να είναι 1-1 οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς και στη σημερινή ρεβάνς αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη για την πρόκριση.

Η Bet on Alfa προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για το σημερινό ματς. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις και να κάνετε τις επιλογές σας στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, καθώς και online στο www.betonalfa.com.cy.
Μεγάλο φαβορί για την πρόκριση προβάλλει ο Απόλλωνας με απόδοση 1.40 για να βρεθεί στην ημιτελική φάση, ενώ η πρόκριση της Ανόρθωσης έχει απόδοση 2.60. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο σημερινό ματς έχει επίσης ο Απόλλωνας με απόδοση 1.80, το διπλό για νίκη της Ανόρθωσης προσφέρεται στο 4.00, ενώ στο 3.50 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Οι αποδόσεις για τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν έχουν ως εξής:
OVER 1.5 GOALS: 1.25 UNDER 1.5 GOALS: 3.40
OVER 2.5 GOALS: 1.80 UNDER 2.5 GOALS: 1.85
OVER 3.5 GOALS: 2.90 UNDER 3.5 GOALS: 1.30
OVER 4.5 GOALS: 5.10 UNDER 4.5 GOALS: 1.11

Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.75.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος και κυπέλλου τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top