ΑΝΤΡΕΣ

Τι είπε για Άλεφ και Ανόρθωση ο Φανούριος

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου τοποθετήθηκε στον Super Sport FM 104.0, για τα όσα ανέφερε στον ίδιο σταθμό μέλος της Ανόρθωσης για τον ορισμό του Καπιτανή ως παρατηρητή διαιτησίας στον αυριανό μεταξύ μας αγώνα αλλά και το θέμα που προέκυψε με Άλεφ.

Αναλυτικά:

Για την τοποθέτηση του αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης:

«Πολύ λίγες φορές σχολιάζουμε θέματα διαιτησίας. Από τη στιγμή που εκφράζουν παράπονα λίγες ώρες πριν το παιχνίδι και είμαστε αντίπαλοί τους αύριο, εμπλέκεται άμεσα ο Απόλλωνας σε όλο αυτό. Διαιτητές που ήταν από την επαρχία Λάρνακας διορίσθηκαν σε μεταξύ μας παιχνίδι, όμως εμείς πήγαμε και αγωνιστήκαμε χωρίς παράπονα».

Για το παιχνίδι και την πίεση:

«Θα είναι πλέον σε αυστηρό κλοιό. Από τη στιγμή που ήμασταν ήρεμοι έβαλαν πίεση. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, είναι στο 50-50 και με την παρουσία της Ανόρθωσης θα είναι δύσκολο. Θα φιλοξενήσουμε την Ανόρθωση με τον καλύτερο τρόπο όπως μας φιλοξένησαν και αυτοί και ο καλύτερος θα κερδίσει».

Για τον Άλεφ και την κλήση του στην Μπράγκα:

«Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Μπράγκα, θα συμμετέχουν οι δανεικοί τις παίκτες. Είναι κάτι που κάνει και ο Ολυμπιακός Πειραιώς τα τελευταία χρόνια. Όμως εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε όπως και με τον Γιάκολις».

Comments
To Top