ΑΝΤΡΕΣ

Απόλλωνας ή ΑΠΟΕΛ; (Δείτε τις νέες αποδόσεις Bet on Alfa για τον πρωταθλητή)

Η διαφορά των δύο βαθμών που έχει αποκομίσει ο Απόλλωνας από το ΑΠΟΕΛ πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, τον καθιστούν πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου για την περίοδο 2018-2019. Αυτό αποτυπώνεται και μέσα από τις στοιχηματικές αποδόσεις που προσφέρει η Bet on Alfa οι οποίες έχουν διαφοροποιηθεί μετά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής.

Η απόδοση για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας είναι 1.60, ενώ αν το ΑΠΟΕΛ κόψει πρώτο το νήμα στη μάχη και κατακτήσει τον τίτλο η απόδοση είναι 2.15. Αν πιστεύετε ότι θα γίνει πολύ μεγάλη ανατροπή και κατακτήσει τον τίτλο οποιαδήποτε άλλη ομάδα πέραν από τον Απόλλωνα και το ΑΠΟΕΛ, η απόδοση είναι 81.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές, ενώ ισχύουν μέχρι το Σάββατο 14 Απριλίου στις 17:00.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Comments
To Top